Výchova imigrantů!

Neustále se objevují témata, nad kterými člověk žasne. Dánsko je bude učit sexuální výchově. Možná to bude k něčemu dobré.Ale jen MOŽNÁ. Je otázka, zda se dá celá staletí zaběhnutá náboženská učení zvrátit během jakýchsi kurzů,

nebo návštěvy škol k tomu určených. Není to více v mentalitě oněch lidí? A je vůbec otázka, zda budou stačit ony sexuální hodiny. Je třeba je také neučit úctě k životu, úctě k věcem, úctě a respektu lidí země, která jim poskytla azyl. Je třeba jim udělat i kurzy hygieny, kurzy stravování. Je třeba je naučit i chuti k práci. Kolik škol a speciálních pracovišť bude vytvořeno? A víte co mně napadá? Co s těmi, kteří tam prostě nebudou chodit? Kolik bylo například odesláno zpět oněch ekonomických imigrantů a kam?

A potom, domnívám se, že i naši vrcholní představitelé by měli navštěvovat nějaké kurzy, kde by jim někdo vštípil do hlavy odpovědnost za tuto zem a hlavně to, že jsou stále jen zaměstnanci lidu této země, na což okamžitě se zvolením zapomínají. Takže hájit zájmy ČR, vycházet z vůle lidu naší republiky. Zatím to víc vypadá na to, že hlavním městem České republiky je Brusel.

... no a ty kurzy budou nejspíš u nás určeny pro občany této země, aby si zvykli na to, že demokracie a vláda lidu je vlastně nesmysl a  že si musí zvyknout na to, že budou poslouchat co vyšší vůle vládnoucí nařídí! No a pokud jde o imigranty ...inu čeho se bát těch pár stovek lidí co tu je a nejspíš stejně utečou do Německa ... no a kdyby vás, nebo vás třeba některý z nich obtěžoval madam, tak mu vysvětlete, že ho chápete, že to má vrozené už stalětí a je to jeho přirozenost, ale aby ještě trochu posečkal, že si na to budeme muset napřed zvyknout!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 13.1.2016 15:02 | karma článku: 37,47 | přečteno: 1394x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69