Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Václav Klaus:... ten čin ukazuje na špatný stav ve společnosti!

Že by to snad pan prezident pochopil? Nevěřím! Není to tak dlouho co tentýž Klaus odpověděl na negativní průzkum veřejného mínění ke stavu v republice, její vládě, korupci aj., že těmto průzkumům nevěří, že to není pravda! Ukázalo se, že někde skutečně chyba je, když už se někteří jedinci uchylují k podobným činům. Když pobodali útočníci někdejšího šéfa komunistů Svobodu, že málem nepřežil, nic moc se nedělo, dokud se házela vajíčka, nebo rajčata po Paroubkovi, bylo to v pohodě, když se strefili do Topolánka štěrkem - celkem to šlo, ale teď se někdo strefil do PREZIDENTA KLAUSE a to přece nejde přehlédnout.

Je zajímavé, že tady byli prezidenti, kterým se tohle nestalo, dokonce jsme na tom tak, že ani onoho nenáviděného Gottwalda nikdo nedostal do hledáčku puškohledu. Byli prezidenti u kterých to ani nepadalo v úvahu, protože měli úctu lidí - jestli si někdo nevzpomenete, tak prezident Ludvík Svoboda byl takovým mužem, kterého si lidi vážili i když se jistě našli jednotlici kteří měli vůči němu jistě výhrady.  Pak už to bylo jiné, takový Husák jezdil v autě skrčený že nebyl ani vidět. Čím to bylo - stavem ve společnosti. Když se podíváme do ciziny, tak si vzpomínám, jak měla ochranka v USA alarm, když tehdy Michail Gorbačov nechal zastavit auto a šel se zdravit s občany New Yorku, kteří jej přišli pozdravit. .... A proč to všechno?!

Vždyť to není tak důležité vyhodnotit, pane prezidente, proč tady je taková situace. Asi by jste měl vzít převlek a skočit si navečr mezi lidi a poslechnout si co říkají. Mě by jste si vyslechnout jak se chovají mnozí zaměstnavatelé vůči svým zaměstnancům - dva příklady za všechny: v podniku dochází do zaměstnání po několik týdnů člověk, který je opilý. Po stížnosti došlo k tomu, že vedoucí, který jej na místo dosadil šel mezi zaměstnance a sdělil jim, že kdo si bude dál stěžovat, tak v případě mužů přijdou o prémie, v případě žen se bude propouštět. On je to totiž jeho kamarád.  Další příklad ředitel instituce sdělil, že pokud někdo bude organizovat odbory, nebo se zúčastňovat jejich protestních akcí, bude propuštěn - že se vždy důvod najde.

A proč k tomu všemu dochází? Vzpomeňme si na to, co se neřeší, neřeší se např. kauza PROMOPRO -  z emailu, který jsem dostal vyplývá, že lidem není pochopitelné proč oni pykají za to, když by promarnili pět tisíc, ale když se na vrcholných místech vyhazují stovky miliónů a to z našich peněz, tak se nic neděje. Ano šetří se úředníci, ale co ti, kteří to zastřešují, vždyť dostávají právě tak vysoké platy za odpovědnost, za své manažerské schopnosti. Proč není stíhán pan Vondra, proč není stíhán pan Kalousek - byl to on, který sháněl další peníze k doplacení ozvučení pro PROMOPRO. Proč není nikde vidět, že by se něco dělo s korupcí, proč paní Karolína chodí jak mondéna a pronáší svá moudra, ale nemá právo vůbec být na tom postu na kterém je, když její uskupení nikdo nevolil, nikdo je neschválil do trojkoalice? Proč se neděje nic s ministrem dopravy Dobešem, úřady a lidé si musí zvykat na to, že systém, který zavedl právě ministr Dobeš, funguje jen ze dvou třetin, že všechno trvá déle, nežli to bylo se systémem minulým. Proč je ticho kolem odvolání policejního prezidenta Lessyho. Proč není žádný výsledek jak to bylo s telefonáty pana Kalouska, ať už s vyšetřovatelem kauzy Casa, nebo s PP Lessym? To jsou jen částečky, jen vrchol ledovce - k tomu si přidejte snižování životní úrovně důchodců od příštího roku, snižování možnosti lázeňské péče, která mj. vyvolá i propouštění personálu v lazeňských zařízeních, snižování stavu policistů atd. atd. Dalo by se pokračovat s tatrami, padáky, tanky, grippeny,pandury,  jména jako Krejčíř, Kožený, Pitr, Železný, Janeček, Řebíček, Drobil, atd. ...  to jsou důvody, proč je taková atmosféra ve společnosti.

Jen vyjádření psychologů mne překvapuje - střelec není prý psychicky normální ...v tom případě je většina tohoto národa nenormálních, když chce aby je ti, které platí, také poslouchali?! Vždycky tady bude ona otázka - co to znamená být normální?!

 

Další otrávení v metanolové kauze by neměli přibývat. Otrávených z poměrů v ČR přibývá!

Vláda myslí jen na to, aby se udržela, nenaslouchá hlasu lidu, jedna kauza stíhá druhou a lidi jsou tady jen proto, aby přišli volit. Ale proč by měli chodit volit ty, kteří je neposlouchají?! Vždyť žádný zaměstnavatel si nebude přeci brát zaměstnance, kteří budou dělat něco jiného nežli on chce a ještě k tomu mu budou tahat peníze z kapsy. A my jsme zaměstnavateli politiků!

Co nevidět budou volby a já věřím tomu, že zvoleni budou ti, kteří chtějí naslouchat a sloužit tomuto národu.

dalším signálem koho nevolit, je dnešní zatčení a sdělení obvinění Drábkovu náměstkovi Šiškovi, kterého si sám Drábek na ministerstvo přivedl a byl s ním, coby spolumajitel firmy, ještě před nástupem do funkce ministra.

 

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 1.10.2012 11:58 | karma článku: 30,35 | přečteno: 1389x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Spadlý strom v Praze zranil dva lidi. Bouřky v Česku komplikovaly dopravu

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  22:56

Silné bouřky, které v sobotu večer přecházely přes Česko, za sebou zanechaly mnoho škod, potíže v...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Vládla výbuchům, unikala gestapu. Skutečnou Bondgirl pak zavraždil milenec

7. července 2024

Premium K vítězství spojenců ve druhé světové válce přispěly velkou měrou ženy, které se jako tajné agentky...

Krkavčí matka prodala své děti za dva dolary, fotka otřásla Amerikou

7. července 2024

Seriál Vinili ji, že za zinscenování fotografie dostala zaplaceno, s prodejem potomků to ale myslela...

Spadlý strom v Praze zranil dva lidi. Bouřky v Česku komplikovaly dopravu

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  22:56

Silné bouřky, které v sobotu večer přecházely přes Česko, za sebou zanechaly mnoho škod, potíže v...

Střelba na oslavě v Kentucky má pět obětí, podezřelý zemřel v nemocnici

6. července 2024  22:22

Po masové střelbě ve městě Florence v americkém státě Kentucky je nejméně pět mrtvých včetně...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik