Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Uražená ješitnost paní předsedkyně Němcové?

Kdo jste sledovali přenos ze jmenování vlády prezidentem, tak jste si nejspíš všimli, že po ukončení oficiálního aktu na přípitek, se ztratila paní předsedkyně parlamentu Němcová. Dala tím jasně najevo, svůj odpor vůči prezidentovi, vůči vládě i vůči zvyklostem jako takovým. Ostatně tato dáma dala jasně najevo už v prezidentských volbách, kdo je jejím favoritem a Zeman jím nebyl. Reportérovi ČT sdělila(jinými slovy), že svojí přítomností chtěla dát najevo panu prezidentovi Zemanovi, premiérovi Rusnokovi , ministrům že ona je tam za ty kteří byli do míst ustanoveni z vůle voličů, tedy lidu. Tedy jinými slovy, figurína cosi prezentující svojí přítomností. Tak by vypadala i na postu premiérky. Němcová dále tvrdí cosi o toxické vládě. To, že je sama součástí toxických kruhů, na to jaksi taktně zapomněla. Tak vzniká otázka, zda

Vzniká otázka, zda je tato "zásadová" dáma schopna překročit svůj vlastní stín  a až bude případně jmenována Zemanem do funkce premiérky, podá prezidentovi ruku, nebo na něj vystrčí své pozadí. Je dobře si všímat toho, co všechno jsou ochotni tito lidé obětovat jen pro svůj prospěch. Oni dobře ví, že jdou proti zájmu veřejnosti, ví, že ta si přeje předčasné volby a přesto se chovají jak ubížená děcka. Jeden vedle druhého - ať už pan Kalousek se svými nenávistnými a urážlivými výroky, tak paní Němcová, které se vzdálil ten úžasný post předsedkyně vlády .. tedy  vlády Nečasovy, bez Nečase. A média - dnes si říkám proč ovlivňují politické prostředí a prostředí této země k rozeštvávání lidí - místo objektivního informování jen kolem dokola snaha skandalizovat a  znevěrohodňovat. Navíc tolik prostoru, co dostávají odstupující ministr financi Kalousek to je až zvláštní. Je tady otázka, zda je pan Kalousek pro tuto zemi a hlavně pro naše média tak důležitou personou? Já jsem přesvědčen že není. Je s podivem, že ho nikdo z novinářů nechytil za slovo, když kritizoval to, že on přebíral finance po Fischerově vládě v horším stavu,, nežli ve kterém je předává - že tím kritizoval člověka, který byl odborník a dělal pro něj státní rozpočty - tedy pana Eduarda Janotu - to jaksi nikdo z novinářů nepřipomněl! Takže Kalousek coby chemik, je expertem na finance, je expertem na zbraňové systémy, je expertem na Ústavu .. on vážně bude asi nepostradatelným. A ještě dodatek - Kalouskovo kecy o tom, že nesvěří finanční prostředky úřednickému kabinetu ve který nemá důvěru mi zní, jako by pan Kalousek měl pod palcem finance celé země a nehodlal z toho pramene slézat. Neměl by už konečně někdo Kalouskovi sdělit, že si ale opravdu moc fandí??! Pan Kalousek dumá nad tím, komu se bude Rusnokova zpovídat. Chtěl bych odpovědět - těm, kterým jste se nikdy nezodpovídali vy pane Kalousku, lidem této země!

Nevím, ale zdá se mi, že paní Němcová vlastně ani nestojí o to, aby jí prezident Zeman pověřil sestavováním vlády, protože by se jí muselo zákonitě udělat špatně, kdyby měla Zemanovi podat ruku. Paní Němcová je jen čověkem, který si v sobě pěstuje stále k někomu a k něčemu nenávist. Tak snad radějí ať rozpustí sněmovnu a budou pokojeni všichni. Jen ti zadlužení poslanci a ti, kteří dobře ví, že se do příští sněmovny nedostanou budou smutní. Jen je třeba říci, že sami byli strůjci svého osudu!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 10.7.2013 11:47 | karma článku: 40,22 | přečteno: 2586x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Maďarský premiér Orbán je na Ukrajině. Poprvé od začátku války

2. července 2024  6:19,  aktualizováno  8:14

Maďarský premiér Viktor Orbán v úterý poprvé od vpádu ruských vojsk na Ukrajinu přicestoval do...

Před vrchním soudem stane žena obžalovaná z kuplířství, dostala osm let

2. července 2024  7:51

Olomoucký vrchní soud se zabývá odvoláním Aleny Czakóové z Třince, které ostravský soud uložil osm...

V Mexiku našli 19 mrtvých, zřejmě oběti krvavé války drogových kartelů

2. července 2024  7:04

Nejméně 19 mrtvých si vyžádal střet dvou drogových kartelů ve státě Chiapas na jihu Mexika....

Hurikán Beryl v Karibiku zesílil na nejvyšší stupeň. Prožene se i kolem Jamajky

2. července 2024  6:16

Hurikán Beryl v jihovýchodním Karibiku zesílil na pátý, tedy nejvyšší stupeň, informovalo americké...

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik