Tsunami odporu proti komunistům v krajských zastupitelstvech?!

Tak jak to tedy doopravdy je? Jednu vlnu mi prezentovala naše televize tak, že řekla že ve Zlíně protestují stovky lidí proti komunistům v kraji. Ony stovky se ale po shlédnutí scvrkly na dvacítku aktivních protestujících s rychle natisknutýmy kresbami komunistických mrtvol v podobě Lenina aj. Je jen otázkou, zda demonstranti nebyli oněmi zaměstnanci podnikatele, který tuto akci organizoval. A potom přišel jakýsi pan učitel na třeboňském gymnáziu, který - světe div se, měl úplně stejnou rétoriku jako onen zlínský podnikatel. Zaktivizoval studenty - protože koho jiného na gymnáziu, když učitelé do takové hlouposti nepůjdou, neboť si uvědomují, že svobodné volby přepisovat je prostě anarchie, ale ne demokracie.

A tak se dozvídám o tom, že sílí vlna odporu, co vlna - snad tsunami  odporu proti svobodným volbám. Nikdo o těch lidech prakticky nic neví, jen to, že nosí v kapse červenou knížku, ale to na některé naše "demokraticky" smýšlející spoluobčany funguje jako muleta na býka. Co na tom, že protestuju proti slušnému člověku, který je třeba i odborník. Je to zahnívající komunista a to je důležité. Takže si dál budeme díky médiím pěstovat protikomunistickou propagandu. Kdyby byla zaměřena na ty komunisty, kteří jsou ve straně, která přímo navázala na bývalou KSČ a kterou vede soudruh Štěpán, pak bych se nedivil, ale tady se protestuje proti těm, kteří si jen v názvu strany nechali ono slovo - komunistická- to je jediná jejich chyba. Ale není to spíš tak, že to je fér neschovávat se za jiný název, když mají v programu sociálně spravedlivou společnost - socialismus. Každý protestující proti tomuto politickému útvaru jej spojuje s tím, co tady bylo před třiceti lety, v době bipolárního uspořádání světa. V době, kdy jsme byli v područí SSSR. Kdo z těch odpůrců ví jak by tento systém fungoval ve skutečně svobodné společnosti? Kdo z nich může říci - je to špatně!

Takže předpokládám, že už tato mediální rétorika je chystaná na zítřejší označení demonstrace proti vládě a jejímu vládnutí, proti svázanosti s kmotry, proti korytářství, korupci, proti nemožnosti zasáhnout třeba referendem proti vládě, která vede zemi a její občany do propasti. Takže bude asi hezky vypadat, když se řekne, že den Vítězství sudentů ....  se na Václavském náměstí sešly desetitisíce lidí protestujících proti komunistům v krajích. Ani slovo o tom, že v této zemi jsou nespokojeni s vládou milióny lidí, pro média jsou důležitějsí tisícovky lidí kteří ještě nedokázali pochopit co to je PLURALITNÍ POLITICKÝ SYSTÉM, co je to slovo - SVOBODNÉ VOLBY - a co je to DEMOKRACIE. Vy, kteří si právě řeknete a co je ta zítřejší demonstrace, jaký je rozdíl mezi touto akcí a těmi proti komunistům v krajích. Přeci jen jsou rozdíly a značné. O této vládě víme své, víme jak vládne, víme jak se máme čím dál hůř, jací lidé v ní jsou a ukázali se jako nehospodární diletanti. Oni už ukázali, že nejsou schopni tuto zemi vést k posunu vpřed!

Přestaňte dělat mexické vlny, uvědomte si, že začínáme zapadat do bahna a máme vládu, která nás vede do mínusu, zatímco okolní Evropa už má ekonomický růst, my padáme dolů.

A snad ještě pro ty zdejší komunistobijce bych rád aby si položili otázku - víte skutečně o těch lidech tolik, aby jste je odsoudili ještě před tím, než vám ukáží že jsou neschopní? Pakliže budou neschopní, pak vyjděte do ulic a požadujte jejich odstoupení! Stejně tak jako ti, kteří přijdou zitra na Václavák, protože strana, která nevyhrála volby, ale dokázala najít spojence pro to, aby se sestavila trojkoalice, se ukázala jako ta, ktera vede tuto zem proti jejimu lidu, proti jeho zájmům a i když je neustále obměňována pak její politika je stále stejná. Neutichající korupční kauzy, arogance, touha po moci atd. Proč psát něco o čem vy víte své! Přijďte si zítra říci své do Prahy!

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 16.11.2012 9:05 | karma článku: 32,82 | přečteno: 1458x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69