Třídní boj Petra Gazdíka - třídní boj pravice?

Kde já jsem už podobnou rétoriku slyšel? To mně napadlo když jsem se dozvěděl, že pan Gazdík údajně prohlásil, že všechno je nepodstatné - důležité je nepustit k vládnutí levici, tedy konkrétně ČSSD a KSČM. Takřka revoluční sdělení. Po chvíli jsme si vzpomněl, kde jsem podobná slova slyšel. Na záznamu skryté nahrávky pana Marka Dalíka, který řekl, že je třeba dostat všechny socany za mříže a to za každou cenu.

Netuším kdo dal panu Gazdíkovi patent na rozum, ale jeho hvězda se v průběhu dvou let značně na oné pravé straně rozzářila. Hezky "kope" za pana Kalouska i vládu. Takže tam, kde Kalousek nezareaguje, tam přiskočí Gazdík a servilně vyřkně něco, co ono pravé spektrum musí přivádět k orgasmu .. jak pěkně to zase té zatracené levici nandal! To, že to nandavá i zdejší většinové společnosti, to už je podružné. Důležité je nepustit tu levici do vedení. Ona ta levice když se sdpojí s komunisty, bude pro všelijaké ty šíbry a kmotry, za které pan Gazdík bojuje, velmi nebezpečná. Je totiž schopna jim sáhnout do jejich miliardových kont, do jejich ulitých a podivně získaných majetků a účtů. To je to hlavní nebezpečí ze strany levice. Pochopitelně tohle se nahlas nikdo z té druhé strany neodváží říci, že právě tohle je hlavním důvodem tohoto "třídního boje" proti levici. Vždy se dozvíte jen o tom, že zlí komunisti budou zase znárodňovat, že to byli oni, kteří měli krev na rukou oněch nespravedlivě popravených. Sice je to už šedesát roků ale je třeba to připomenout když není jiný argument. Navíc komunisti nechtějí naši přítomnost v Afganistánu a vůbec v NATO. No a kde bychom potom byli, že? Vždyť potřebujeme nějakého ochránce, protože s tím torzem naší armády se nemáme šanci bránit. Je otázkou proti komu. Třeba by tomu zrovna pan Kalousek v duchu zatleskal, protože by zbyly peníze v kase, které se vydávají jako "stálé platby" do NATO. Socialisti pro ně tak nebezpeční nejsou, s těmi se dá nějak domluvit, ale u těch komunistů to není jisté že by šli na kompromis..... No a když lidi projeví svoji vůli a zvolí komunisty, tak se následně ze strany opačného tábora dozví, že mají krátkou paměť a jsou v podstatě hlupáci. Proč - vždyť to víc nežli jasně řekl pan Nečas před volbou předsedy. Věřím že budou členové grémia zodpovědní a zvolí (MNĚ) zodpovědně, neboť když nezvolí mně, pak padne vláda. Jinými slovy - přeci nebudete takoví blbci aby jste podřízli větev na které sedíte všichni. Rebelové - to jsou jen zoufalci kteří nakonec ruku zvednou!

Zase nám dal(i) najevo, že tady nejde o zemi, nejde o lidi, jde jen o úzkou skupinu lidí, která se zuby nehty drží svých koryt a bude ještě hodně škábat a kousat, jen aby je od něj nikdo nedostal. To je jejích cíl!

Tak si to vy  voliči  dobře pamatujte - když volíte levici, jste nezodpovědní a je třeba vás vyměnit, protože se nehodíte Nečasům, Kalouskům, Gazdíkům, Bendům, Karolínám Peak a jim podobným. Tak jim příště ukažte, jak to vy s touhle  zemí myslíte.

Autor: Miroslav Nigrin | úterý 6.11.2012 9:34 | karma článku: 31,01 | přečteno: 1197x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69