Tři přiběhli za prvním, přesto zvítězili,

I tak se letošní volby dají pojmout. Ona obrovská radost z „vítězství“ kdy druhá nejsilnější strana z koalice má o „16%“ méně, nežli první ANO, je dle mého dost křečovitá. 

Chtěli se zbavit Babiše, tak se jim to podařilo. Nikdo z nás se nedozví, kdo všechno stál za těmi projekty AntiBabiš počinaje ÚS a panem Rychetským a konče nějakými novináři kteří nám nyní jistě dodají další jména těch co nakupuji v cizině, protože na to mají. Ostatně byl zveřejněn jen Babiš takže svému účelu to posloužilo. Je úplně jedno, že si mnoho lidí nevšimlo toho, že nešlo o žádný trestní delikt, zkrátka se za těch pár roků vypěstovala v mnoha lidech velká nenávist vůči, a myslete si co chcete, - nejaktivnějšímu a nejpracovitějšímu premiérovi jaký tu za posledních X let byl. Ona nenávist vůči němu je dost slepá, všichni jeho oponenti o něm tvrdí, že je zloděj, podvodním a estébák a co já vím co všechno. Nicméně nikdo nepředloží žádný důkaz. Žádná z těch kauz se nedostala k soudu a např. peníze z Čapího hnizda byly vráceny už v r. 2018. Ani tím estébákem nebyl, takže ti,co ho tak označují jen ukazují že vlastně o této tajné službě nic neví a nejspíš si ani nepřipouští to, že tyto služby a své pomocníky má každá země.  A to, že Babiš označil nějaké lidi, kteří brali v zahraničí úplatky dle mého není nic co by snad neměl dělat ani v současnosti kdekterý občan. Ostatně to dokázali někteří Piráti kteří chodili žalovat do EU.

Kdo se dostane na jeho místo to nebude mít jednoduché, už tím, co vše naslibovali. Nejspíš to vypadá na utahování opasků i když paradoxně otec tohoto výroku své „dítě“ ODS  nevolil. Důchodci mohou zapomenout na nějaké drobné přídavky k důchodům, ale kdo ví, třeba těch 40,- korun navíc dostanou… no a státní rozpočet bude nejspíš dost osekán, když hodlá jeden z abonentů na post premiéra ušetřit sto miliónů. Ale třeba nebudeme kupovat všechny ty válečné stroje a peníze jsou doma. Ale první co se bude muset asi řešit, je očkování proti covidu a covid samotný. Vlastně jsme na začátku – na začátku té změny co nám avizovalo Spolu.

No a potom je tady pro ty měnitele ještě jedna překážka a tou je prezident Zeman. Včera jsem se v TV dozvěděl „suchou“ skutečnost, že mají na prezidenta páku, že ho vlastně mohou odvolat kvůli zdravotnímu stavu – tedy pro neschopnost vykonávat svojí funkci! Tak kdo ví, čeho se ještě v té naší pseudodemokracii dočkáme.

V každém případě v dostihové terminologii určit za vítěze tři koně kteří doběhnou o dvě, pět a sedm délek za prvním,  jako vítěze, je dost pošahané…   no nejspíš podle toho bude naše země „vzkvétat!“…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 10.10.2021 10:40 | karma článku: 35,15 | přečteno: 954x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69