Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

To jsme potřebovali vědět!

 Není o čem asi psát, přesto musí prostě něco zplodit, něco se na tu stránku musí dát, takže výběr. No a rádcové jako obvykle našli. Napřed pustil Putin létat strategické bombardéry, potom to byly nějaká ta nadzvuková letadla o kterých mne autor upozornil, že létají rychlostí tři machy i když mně to celkem nezajímá. Taky Putin vypustil nějaký divný satelit, dělá to někde tam nahoře nejspíš kotrmelce, protože prý ty pohyby jsou nestandartní. No ale mnoho věcí bývá nestandartních, nevěříte, tak si to někdy zkuste podle Kámasútry a poznáte. Jen si nějak nevzpomínám, že by z toho bylo nějaké nadšení či kvalitativně lepší „akce“. Ale raději pryč od těchto témat, myslím, že i tak máme už dost toho, jak se najednou vyrojilo těch slangových výrazů. Na to, že to Zeman řekl v jednom pořadu asi čtyřikrát (osobně jsem to neslyšel) tak se to od té doby stále opakuje v médiích, v některých novinách si už ani nedělají násilí s tím, že by do onoho slova vložili hvězdičku. No ale přece nechcete vkládat hvězdičku do názvu „díla“ které si až do Plzně přijel koupit za dvaačtyřicet tisíc pan Kalousek – když se nad tím zamyslíte, tak i za vaše peníze, neboť je vámi placeným politikem. A že by měl tohle charitativní smýšlení, na to zapomeňte, původně to chtěl koupit a dát Zemanovi pod stromeček, ale pak mu došlo, že udělá víc bodů, když to dá na charitu.

Ale to jsem se odchýlil od tématu, takže zpět. Po těch rychlých letadlech a satelitu, vyrazili do Gibraltaru Ruské lodě a teď před chvílí jsem se dočetl, že oni Putinovi tygři, působí jako diverzní skupina mezi dobytkem na Čínském území. Kolik podobných diverzantů chodí třeba po Yellowstonu, jak mi říkali známí, kteří tam byli a potkali medvěda, nebo je mnoho záběrů kde v těchto parcích medvědi kradou potraviny turistům. No, jenže v Americe je to jinak, ti medvědi nejsou Obamovi. Zato tygři, kteří jsou na vyhynutí a byly vypuštěni za přítomnosti prezidenta Putina, už jsou Putinovi tygři. Zvlášť, když si s chutí smlsnou na slepici, koze, nebo i nějakém tom hovězím steaku.

Vážně, nejspíš není o čem psát, o demonstracích v Evropě se nepíše, o demonstracích v Kyjevě se nepíše, o problémech v USA se nepíše. Takže napříště si možná přečteme, že Putinův pšouk je ze všech pšouků ten nejjedovatější, nakažlivý a majitel jej propašoval sebou na mezistátní návštěvě, do města XY, kde jej v hotelu vypustil, aby jím nakazil obyvatele země …

Nakonec, když budou ty konflikty odnášet jen slepice a kozy, tak by to bylo v pohodě. Jen mě to nějak koliduje s tím, že tohle je mimořádnost, která stojí za zaznamenání, ale to, že na východě Ukrajiny umírají civilisti, ženy, děti, vojáci a nikdo nemá zájem to zastavit, to je vážně ubohost, když se místo tohohle bije na poplach kvůli šelmám, které se musí něčím živit, aby přežily. Apropo, kdo napíše, čím se budou živit tamní lidé v zimě? Hmmm to není zajímavé že?

A ještě jedna zajímavost mne zaujala! Obvykle tygři zabíjí svojí kořist.  Podle autora článku, ti Putinovi tygři ji VRAŽDÍ.

Dle mého názoru, je slovo vražda záležitostní terminologie ve vztahu k lidskému jednání, nikoli však k jednání zvířat opatřujících si potravu. No jistě uznáte, že třeba říci o kuně, že zavraždila slepici, aby se nažrala, je absurdní!

 

 

..nějak mě z toho vypadla diskuse tak se omlouvám, příště opět jako obvykle bude

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 28.11.2014 19:29 | karma článku: 36,16 | přečteno: 1449x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Je fajn se o míru bavit, ale shodu na summitu o Ukrajině Pavel neočekává

15. června 2024  13:36,  aktualizováno  21:46

Švýcarský summit o Ukrajině je podle prezidenta Petra Pavla první možností, jak se na široké...

Jednejme s Ruskem, zaznělo na summitu o Ukrajině. USA hlásí další finanční pomoc

15. června 2024  8:47,  aktualizováno  21:07

Sledujeme online Zástupci desítek zemí světa se v sobotu sešli v luxusním resortu nad Lucernským jezerem ve...

Francouzi demonstrují proti krajní pravici, která může vyhrát předčasné volby

15. června 2024  18:17,  aktualizováno  20:17

Statisíce Francouzů v sobotu vyšly do ulic, aby vyjádřily odpor vůči krajní pravici, která by se po...

Televize zdraží, shodla se vládní koalice. Naopak opozice chce poplatky zrušit

15. června 2024

Premium Vláda chce od ledna zdražit koncesionářské poplatky. Za Českou televizi by lidé nově platili 150...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik