Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ale tady přece vůbec nejde o náklady na cestu. Za zahraniční politiku odpovídá vláda a schvaluje všechny prezidentovy cesty. A tato cesta už za hranou, v televizi účast na přehlídce odsoudil i komunista Dolejš.

0 1
možnosti
LN

...klasický nigrinův demagogický guláš....Rv

3 4
možnosti
Foto

Pěkná ukázka demagogie, tak hlavně že vás naučili mít rád lidi, vy jste "vážně" komik, nebo ne? Ne, jste jen lhář a demagog, podobně jako ten koho hájíte. Rv8-o

5 4
možnosti
Foto

J53a95n 56P52e47c72h51a

9. 4. 2015 16:54

Píšete - on se rozhodl. Český prezident není monarcha, ale státní úředník, a za zahraniční politiku odpovídá vláda. Takže vláda má do toho co mluvit.

6 4
možnosti
MD

Dobry clanek o primitivismu v temer destilovane podobe. Karma.

4 4
možnosti
VK

On píše o tobě Milošu?;-D

1 3
možnosti
JV

Ja doporucuji sbirku na Zemanuv vylet .Vsichni co jsou PRO maji darovat 1000Kc

2 3
možnosti
PR

Nechtěl jsem ale musím,to že Zeman příspívá 1/3 platu a zároven po jeho nástupu dramaticky /o dva řády více než přispívá/ vzrostl rozpočet jeho úřadu je taková taškařice že si nedovedu přestavit někoho kdo mu to baští/krom Vás/ I když není sám,třeba Babiš při sekyře 100 mld. snížil dluh.8-o

3 3
možnosti
PN

P97e26t38r 24N71ě40m52e62c

9. 4. 2015 15:48

Výdaje hradu se zvýšily o desítky milionu (viz statni rozpocet), ale on milion dá na umoření dluhu. Výsměch.

6 6
možnosti
KD

Ale to nedává z rozpočtu Hradu ;-)

5 1
možnosti
Foto

To je článek...;-D;-D;-D  Vážně?!;-D

3 2
možnosti
KD

Ale připomenutí toho obratného Bělobrádka je dobré.

5 1
možnosti
OK

Zemanovo umořování státního dluhu je příkladem tvrdého populismu. Výše státního dluhu ve srovnání s výší Zemanových příspěvků je nesouměřitelná. Jestli nějak Zeman chce ovlivnit výši dluhu či míru zadlužování, jistě to spíše dokáže vhodnou rétorikou než právě těmi příspěvky.

To ovšem vůbec neznamená, že Zemanovy příspěvky jsou penězi hozenými do stoupy! Jen jejich efekt je jinde. Zatímco na výši státního dluhu je efekt prakticky nulový, a to i přes inspiraci pro jiné přispěvatele, přináší Zemanovi zvýšení popularity mezi ne zcela bezvýznamnou skupinou obyvatel, která není imunní vůči populismu a propagandě a která je dlouhodobě frustrovaná.

7 5
možnosti
MS

Ačkoli nejsem voličem ani příznivcem Zemana princip článku,nebo pointu vidím v něčem jiném,než umořování státního dluhu. Je především o politických křiklounech,kteří sami mají máslo na hlavě,co se týče zneužívání služebních cest a služebních prostředků. Spíš bych tohle poučování akceptoval od těch "nezneužívačů". Na jakou stranu by jste se postavil v případě,že by se nejednalo o cestu do Ruska?Jinak s tou ne zcela bezvýznamnou částí populace s vámi naprosto souhlasím,akorát bych doplnil,že jedna část reaguje na proruský populismus a druhá na proamerický a třetí skupina,která nechce být ničí kolonií jsou rukojmí obou skupin.

6 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik