Tak jsme se jim pomstili, říká samozvaný prezident Turčynov!

A já jsem se domníval, že tam jde o boj demokracie proti jakýmsi teroristům, kteří vyhazují do povětří tu dvacet lidí poblíž policejní služebny, onde zase se odpálí v nákupním středisku...  A ejhle ono jde o pomstu!? No zase mně dostali, vážně že ano! V článku je uváděno, že na prezidentské volby bude dohlížet policie a tajná služba. Jéééé to bylo křiku, když přijeli pan Šarapatka a Berkovec z Krymu a řekli, že u volebních místností, kde se konalo referendum, nebyly žádní ozbrojenci. Tedy pravda nevím co říkají teď, možná že k tomu hned poté, co byli pěkně vzati na kobereček, prohlásili, že byli v té době pomýleni a neznali náležité skutečnosti. Ještě vzpomínám jak to prezentoval na dotaz moderátora Událostí, pan Stropnický - že prý pan Berkovec udělal velikou chybu a že s ním pohovoří... no vida kolik uplynulo času a pan Stropnický udělal s NATO velikou chybu a pan Sobotka si s ním musel pohovořit.. jak nám to pěkně jde, že?!

Tak nevím, koho napadlo na závěr toho článku dát video s doplňkem, že se hlasy z referenda sčítaly za přítomnosti samopalu. Jo, jo, je to tak - kousek pod textem že prezidentské volby bude hlídat policie a tajná služba - no jistě že ozbrojená, je ten nápis o samopalu. No a to není všechno, to ještě stihli upravit podmínky pro volby tak, aby se dalo volit i za mimořádných situací. Takže napříště budou nejspíš běhat za válečného stavu, po zákopech a nastrkovat urnu .. tu na lístky, onde zase na ostatky!  Vážení tohle je prostě kocourkov jak má být. Kyjev sí pošle vojáky, kteří mu mimochodem stále více dezertují, na trestnou výpravu za opozicí na východ země, a jediné co má na mysli, je to, aby se tam někdo dostal k prezidentskému korytu. Kulatý stůl uspořádají v podstatě bez těch, kterých se to týká nejvíce, ale to je vedlejší ... hlavně že to USA a Západ kvituje s radostí a povděkem. Jinak ten Západ nereaguje nic - alespoň jsem neslyšel jeden jediný výrok o tom, že je politováníhodné, že se zabíjí na Ukrajině civilisti! A to si říkají demokrati! Jestli oni nebudou spíš závisláci - jeden politický dinosaurus vedle druhého podobně jako u nás! Hodně proklamací a potom skutek utek .. hlavně že máme na čtyři roky vystaráno! A Eurovolby .. škoda že tu nikde není palec dolů hned bych jej sem vetknul! 

A protože mne v takových případech vždy - navštíví nějaká ta asociace, tak jsem si teď právě vzpomněl kterak prochází pan Werich v roli císaře Rudolfa II svojí alchymistickou "kuchyní" a říká Skotovi ... to se nám to bádá, to se nám to utrácí, když to někdo platí ....  nepřipadá vám to povědomé?

Příjemný den a děkuji za pozornost!

 

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 15.5.2014 16:04 | karma článku: 39,10 | přečteno: 1619x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69