Slova Karolíny Peak - přeloženo do češtiny.

Chci se vrátit jen několika řádkami k nedávnému sdělení paní Karolíny Peak které napsala denníku Právo. Citace z Novinky.cz .. „Informaci, že Josef Dobeš v předvánočním čase shání nesourodou skupinu poslanců typu Kočí, Škárka, která by mohla podpořit vládu, považuji za alarmující.“

Vzpomínáte si ještě, jak vysvětloval pan Tluchoř odchod rebelujících poslanců ODS ze sněmovny a složení mandátu poslance? Aby to nevypadalo tak okatě, protože každý uvažující člověk věděl že jde o KŠEFT, který si v ODS domluvili - vy pustíte poslanecký mandát a my vám zajistíme neméně lukrativní místa, tak sdělil pan Tluchoř něco v tom smyslu, že neshodí vládu kvůli možnému nástupu komunistů do vlády, vlastně řekl k MOCI!

Se sdělením Karolíny Peak to je hodně podobné a myslím si, že bude i se svými soukmenovci z LIDEM podporovat vládu, ale neřekne popravdě, že jde o prachy a kontakty, které si stačí ještě za zbývající čas vydělat a vytvořit, ale myslím, že i tato strašící slova o komunistech padnou. Svým způsobem si otevírá opět vrátka do vlády Petra Nečase a protože by vypadalo hloupě, kdyby teď přiznala, že se prostě unáhlila v době, kdy byla vzteky bez sebe, že přišla o ministerský post, tak to hraje na tuto notečku. Přeci nedopustíme, aby byla vláda závislá na takových individuích jako je Kristýna Kočí, nebo Škárka apod.,  to raději budeme tuto vládu podporovat my, protože jsme ti "lepší"!

*************************************************************************

Tak a dost už s politikou v tomto předvánočním čase, jdu udělat kvásek na vánočky a ještě přiložit ruku k dílu, protože nevím jak u vás, ale tady u mně doma dnes vrcholí ony vařící manévry - takže se chystají vánočky a salát aby zítřejší Štědrý den byl opravdu už tím klidným dnem který budeme trávit v pohodě s těmi, které máme rádi.

 

I vám všem, kteří mi vyjadřujete přízeň, ale i vám kteří jste vůči mně kritičtí a nesouhlasíte s mými články, prostě všem lidem dobré vůle, přeji krásné vánoční svátky, klid, pohodu a mír v duši a do příštího roku hlavně zdraví, lásku, štěstí a ať máte každý den důvod k úsměvu na rtech. 

 

Tímto přání a poděkování i redakci Idnes.

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 23.12.2012 12:25 | karma článku: 35,63 | přečteno: 3781x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69