Putin Hitlerem - dost silná káva!

Chceš-li se zviditelnit pak si najdi nějaký extrém. Vyrob velký papírový fakáč, postav ho na ponton na Vltavě a namiř jím na Hrad. Nebo namaluj Putinovi Hitlerův knírek a obleč ho do Stalinovy uniformy. Nikdy jsem neslyšel, že by chtěl Putin vyhladit národy a vnucovat někomu čistotu rasy - (leč najdou se magoři, kteří ono rovnítko za každou cenu najdou). Natři tank narůžovo. Vždyť dnes je svoboda a všechno se může. To, že se tímto paskvilem legálně nechá vyzdobit radnice v Liberci - no tak to už jsme zase o kus dál nežli na řece, nebo někde na mostě. Jsme na státní budově, která má zastoupení politických stran z voleb. Předpokládám, že se tady ti, kteří radnici vedou, domluvili na tom, že jediná možná podpora Ukrajině je tento výtvor. Ale jsou si jisti tím, že obyvatelé města či kraje s takovým vyjádřením solidarity skutečně souhlasí? Co na to státní orgány? Co na to pan ministr zahraničí?

Prý za tím stojí nějaká společnost Dekomunizace. Spíš bych byl pro aby tady byla nějaká společnost Dehlupáctví, protože se zdá, že někteří lidé neví prostě roupama co dělat.

Po shlédnutí vystoupení pánů z hnutí Duha a jejich výzvách o tom, že nemůžeme být závislí na energiích dodávaných z Ruska a jejich vysvětlování onoho náhlého zjištění, jsem nevěděl, zda se mám smát a nebo si poklepat na hlavu. Proč najednou taková péče? Budeme dovážet z USA drahý břidlicový plyn, místo relativně levného z Ruska - ceny - ty které platíme jako malospotřebitelé ty nejsou ty z Ruska, ale ty nabalené českými dodavateli. Nikdy dosud žádný problém nebyl a najednou se hledá? Proč bychom měli mít obavy z toho, že nám Rusko zavře plyn? Chceme mu vyhlásit válku? Řekl bych že ne. Chceme zhoršit vztahy s Ruskem - pokud jsme sami sebou tak to není potřeba. Jesli jsme poskoky, pak budeme troubit na válečnou troubu a dělat ze sebe pitomce a potom musíme uvažovat o tom že si vezmeme energie z Norska nebo jiných zemí. Ale jak říkám, celé roky co nám Rusko dodává energie, nebyly problémy. Platili jsme - oni dodávali. Vztahy byly korektní a tak to může klidně i zůstat. Pokud tedy jsme skutečně suverénní stát.

No a ještě na závěr, pro ty, kteří si rovněž jako já myslí, že ten knírek pod nosem měl mít před Putinem i Busch junior, a celá plejáda amerických prezidentů - každý z nich totiž  v nějaké zemi válčil. Pro Ameriku jsou totiž tyhle nájezdy dobrodiním - teritorium, suroviny, závislá ekonomika, výroba nových zbraní, zaměstnanost. A v neposlední řadě strach ostatních zemí z oné ukázky síly.

Aby jste věděli, že nemáte tyhle podivné zastupitele (všimněte si jak jsem slušný), tak si prohlédněte pozorně toto video.  Ten pán - nejspíš pod vlivem se stal vzorem našich radních v Plzni a pojmenovali po něm most!

http://www.youtube.com/watch?v=f-R97vW0IIU                               no comment!

 

apropo: možná jsem neodbytný, ale copak nám dělá paní Parkanová - a co kauza Casa ... a PROMOPRO a pan Vondra ... a kauza Rath ....  a kauza Barták ... co nám dělá pan Topolánek,  atd atd..   no jasně já vím - teď je na prvním místě Ukrajina...

Mimochodem víte jak dopadá ona mobilizace

"Uvedli jsme veškeré ozbrojené síly do plné pohotovosti. Ale výsledek je bezútěšný," řekl poslancům úřadující ministr obrany Ihor Teňuch. Ze 41 tisíc vojáků by podle ministra měla být skoro polovina ve stálé pohotovosti, ale ve skutečnosti je to jen zmíněných šest tisíc vojáků. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/krym-vyhlasil-nezavislost-ukrajina-mobilizuje-f56-/zahranicni.aspx?c=A140311_120213_zahranicni_vez   fajn večer, dobré slunečné ráno,příjemné dopoledne a vůbec celý den!  a lidi, nenechte se otrávit blbcema!

Autor: Miroslav Nigrin | úterý 11.3.2014 20:31 | karma článku: 36,46 | přečteno: 1751x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69