Protiteroristický fond USA - pro koho a proti komu?

Amerika potřebuje financovat aktivity, které se jí hodí. Protiteroristický fond - a ten zakládá v době, kdy jí stagnuje ekonomika, kdy už rok tisknou navíc nekryté dolary? Co to bude zase za hru? Financování akcí jen CIA na převraty už nestačí. Každý soudný člověk už pochopil, jak vznikají teroristé. Pochopili jsme to, jak to bylo v Iráku, kde ty teroristy cvičili samotní Američani. Pochopil to každý, kdo zná mentalitu těchto lidí a co udělají, když jim někdo vyvraždí rodiny. Jedni chodí k pomníkům a pláčou, jiní se opásají dynamitem a jdou se mstít.

Ten fond který je určen k zabíjení, to je výsměch všem těm, kteří navrhli Obamu na Nobelovu cenu míru. Dokonce tento oceněný mírotvůrce sdělil světu, že USA jsou globálním vůdcem a jako takové, budou používat sílu všude kde bude třeba pro jejich zájmy. A co rasa pane Obamo, která se bude hodit, ta správná -jaké oči, postavu, vlasy má mít, když už máte tu svojí globální říši? Slyšíte dobře - pro zájmy USA, jejich občanů(což v podstatě řekl totéž co Putin), když budou ohroženy jejich zdroje a nezapomněl dodat, že i když bude ohrožena bezpečnost spojenců, jinými slovy, kdo nebude spojenec, je odsouzen k ....čemukoli! Nakonec se ukazuje, i kdo je považován za teroristy na Ukrajině, přesněji, na jejím jihovýchodě. Každý člověk, který nesouhlasí s Kyjevskou vládou a její politikou je terorista, nebo separatista. Nový prezident v podstatě přebral výroky Tymošenkové- zabíjet je, nejlépe na ně hodit atomovku. Prezident, který by měl udělat vstřícný krok ke všem názorům, žádá USA o vojenskou pomoc. Nejspíš už nestačí ti experti a žoldáci, kteří tam z Ameriky přišli Kyjevské vládě pomáhat. "Každý zabitý Rus je dobrý", dokonce se za vraždu vyplácí odměny. A víte, kdo tam umírá, civilisti. Člověk, který šel beze zbraně, ve světlé košili - zazněl výstřel a on padl. Kdo střílel, nějaký sniper byl to Ukrajinec, nebo příslušník Pravého Sektoru, nebo příznivce Bandery, nebo dobře placený žoldák? Takhle tam umírají lidi. A prezident chce, aby tohle zabíjení pokračovalo, nemá zájem o klid v zemi. Je jen otázka času, kdy do tohoto konfliktu vtáhnou USA a Rusko. Proč se ozývá jen Rusko, že je třeba humanitární pomoci? Proč Západ na toto téma v podstatě nehovoří? Kdo odpoví na to, jakou svinskou politiku dělá EU a USA? Že jim nevadí, zabíjení civilistů? No pravda, oni to jsou ti, kteří nechtějí Kyjevskou vládu, jsou to ti, kteří mají jinou představu nežli USA o jednotné Ukrajině. Oni nechtějí, aby jim vládli jiní, chtějí vládnout sami sobě. Ale mají smůlu, západ Ukrajiny se bez nich neobejde a proto, je musí zlomit. Proto je třeba vyvraždí, ale nenechají je jednat samostatně. Je to hnus vážení, je třeba se stydět za všechny ty rádoby humanitární organizace, za ty spolky nenasytných byrokratů, kteří si hledí jen svého pohodlí, ale že někde v sousedství zabíjí soused souseda, to jim nevadí - hlavně že to není moc blízko. Zatím je klídek a teče jen cizí krev!

Apropos, jsem zvědav, jak se blýsknou naši europoslanci v tomto tématu! Jestli budou jako pan prezident, tak to skončí jen hezkým návrhem a potom trapným tichem. Nakonec proč ne, zajistili jsme jim skvěle placené místo na pár roků a po tu dobu o jejich aktivitě v podstatě neuslyšíme. Je dokonce i takový, který si preventivně skočil k jiné straně, když věděl, že s tou svojí kdysi rodnou, euroskeptickou by štěstí neuděl. Tohle udělat, tak bych studem ani nevylezl na ulici. Ale--- oni jsou politici a ti naši jsou extra ostřílení a nic je nerozhází!

 

Autor: Miroslav Nigrin | středa 28.5.2014 20:05 | karma článku: 36,29 | přečteno: 1145x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69