Proboha co je to za lidi?!

Stále dokola budou remcat, stále budou hledat nesmysly a hlouposti, jen aby se zase mohlo do prezidenta tepat! Už padlo i trestní oznámení, a to z míst, kde by se našla celá řada daleko závažnějších problémů, tedy od člověka z

Rady České televize. Co myslíte neměl by ten pán spíš kontrolovat, nestrannost, pravdivost, nepoužívání propagandy apod.? On se místo toho zabývá sepisováním oznámení na prezidenta, který řekl vtip do kterého zařadil i sám sebe. Tak nevím, skutečně ten člověk který to psal a podal, věděl jak skutečně ten výrok zněl? Myslím si že ne!

Dokonce už to došlo tak daleko, že paní Němcová chce řešit v paramentu omluvu prezidenta panu premiérovi. Jací jsou najednou ODS s předsedou ČSSD kamarádi, že? Ale to ukazuje na to, k čemu vlastně ten parlament máme. Zabývat se nedůležitými hloupostmi. Možná se mělo ve sněmovně řešit to, když paní poslankyně půjčovala synovi služební automobil včetně CCS karty na PHM.

Je to perla za perlou např.: Přestřelil všechny možné hranice. Nikdo neví, kdo vezme jeho výroky doslova,“ řekl šéf poslanců TOP 09 František Laudát. „Sněmovna by teď měla nastavit hranice, aby někdy nebylo pozdě,“ dodal. „Prezident se zjevně nekontroluje a vyvolává úvahy o vlastní svéprávnosti,“ prohlásil šéf TOP 09 Miroslav Kalousek.

Tak si říkám, byly vždy Kalouskovy výroky košér? Jak se kontroluje on sám, když se zlupe v pracovní době? S těmito mravními kazately to bude asi tak jak se říká: Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. U nás však to dnes funguje obráceně. Kameny létají obvykle na ty, kteří jsou v právu a to jen proto, aby se umlčeli.

Všem doporučuji, vyslechnout si záznam prezidentových slov, ve kterých jmenuje jak všechny politiky, včetně prezidenta. Takže i on by měl mít nejspíš obavu o svůj život, aby se toho někdo nechytil a nevzal ona slova vážně. Jen bych panu Laudátovi vzkázal, že na politiky se v Čechách nestřílelo, tady se vyhazovali z oken! A divím se, že se toho ještě nikdo nechytil, když už je to v naší historii i psané formě. Střílení je obvyklé za oceánem!

Tady si vyslechněte slova, která Zeman skutečně pronesl a všimněte si reakce lidí – co myslíte, jsou zděšeni, konsternováni, pobouřeni nebo šokováni. 

http://zpravy.idnes.cz/donutme-prezidenta-zemana-k-omluve-navrhla-nemcova-fxo-/domaci.aspx?c=A160127_093352_domaci_kop

Přeji vám příjemné odpoledne plné dobré nálady, humoru a co nejvíce důvodů k úsměvu na rtech.

A vůbec, víte co? Já bych nechal v archivech zničit ten díl Rumcajse, kde střílí na knížete pána, kdo ví, třeba se toho může někdo nezodpovědný chytnout, špatně si to vyložit a máte tu malér na to tata!

Děkuji za pozornost!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 27.1.2016 13:52 | karma článku: 38,51 | přečteno: 1323x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69