Pro ten správný pocit!?

Neziskovky pláčí! Dokonce ani nevyplodily vlastní elaborát na téma: Kritika prezidenta Zemana kvůli údajnému rozdělování společnosti, ale vzali si text od Havla, který jej adresoval tehdejšímu prezidentu Husákovi. 

Takže se dá hovořit o cílené kritice na prezidenta. Neboť náhody se většinou nedějí.

A že by zcela náhodou strčil někdo paní Dusilové moták s kritikou prezidenta, který má přečíst. Ještě další zpěvníci se přidali a dnes si to střihli i neziskovky. Je krásné, když se v textu dočtete, že společnost se v podstatě radikalizuje, že nevěří politikům, že nemají občané dostatečné nadšení ze svobody a pocitu materiálního blahobytu. // taky máte, jako ti v neziskovkách, onen skvělý pocit materiálního blahobytu?// Co myslíte, snad kdyby si autoři toho opsaného dopisu prezidentovi, přečetli podobné články, že by jim to mnohé napovědělo ... článek zde: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/hranice-chudoby-nalezena-9901-korun-mesicne_348428.html „Příznaky nynější krize se projevují s rostoucí četností - demonstrace obviňující čelné představitele státu z vlastizrady se stávají běžnou součástí veřejného prostoru, agresivita projevů se stupňuje,“ uvedli autoři dokumentu a poukázali třeba na makety šibenic na loňské demonstraci proti migraci.

A za tohle všechno může jeden člověk. Je to neskutečné jak se dá ostouzet jeden člověk za ostatní, kteří trpí servilitou, kteří nemají páteř, kteří nejsou schopni držet slovo, kteří se odmítají bavit se svými voliči a respektovat je … ti všichni jsou podle autorů  REDY ….ten špatný je v tomto případě ZEMAN.

Nezaznamenal jsem, že by si tito moudří opisovači kritik, položili otázku, proč jsou ty demonstrace, kvůli čemu, proč jsou lidé rozezleni, proč nevěří politice svých představitelů atd. Docela by mně zajímalo, jak by se tihle lidé chovali třeba v Německu, kde jsou demonstrace rovněž, kde je kritika kancléřky na denním pořádku. No nejspíš tam dojíždí náš pan prezident, aby jim rozděloval společnost. Co myslíte?

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 11.4.2016 19:49 | karma článku: 31,71 | přečteno: 602x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69