Prezident měl ráno řídkou stolici.

Co myslíte, je to informace hodná pořádného rozboru? Kdo ví, podle toho, jak sleduji naše média, čím vším se zabývají, ani bych se nedivil. Možná by stačilo, aby se nový útvar zmínil o tom, že v Kremlu mají také řídko,

zatímco v sousedním Německu je bobek jako ořech pevný a celý západ má sklony k normální stolici, jen ve vztahu k Rusku tu a tam řídne.  Nadsázka – jistě a značně veliká --- ALE … Když jsem sledoval, kterak  je nebezpečné, že prezident řekne, že četl šifru o člověku, který se pohybuje po ČR a je napojen na IS, tak mně to pochopitelně nenechává klidným. Zvláště, když to začnou „okecávat“ pánové Sobotka a Chovanec. Pan premiér uvedl, že prý „mluviti stříbro, mlčeti zlato“ a hned mne to při komentářích pana premiéra a ministra vnitra, napadlo, že by to tak bývalo lepší, nežli to pitvat, podobně, jako to dělají média. Zdá se vám, že to dělají aby chránila naší zemi před rozpoutáním jakéhosi děsu z toho, co řekl prezident?  Ale kdeže, oni jen dostali další munici proti Zemanovi. Vždyť to, že s uprchlíky přicházejí do Evropy i radikálové z IS, veřejně sdělily zpravodajské služby Británie, Německa i USA a že by nás tihle lidé obcházeli, zvláště když je tu tak božský klídek, tomu neuvěří ani největší naivka.  Hodnocení na české televizi, ze strany jakéhosi člověka z Masarykovy univerzity v Brně, bylo tak teoretické, až by jeden řekl, že se ten mladý muž hodně dívá na filmy typu James Bond 007, či podobné akční trháky z provenience USA.  Jsa slušně vychován, nepotěšil mne tím, že označil našeho prezidenta za velkohubého, byť by si to někdy i zasloužil ale je to otázka vkusu, zvlášť když jej kritizuje za to, co říkat nemá. No nejspíš je to také jeden z těch, který tvrdí, že Zeman není jeho prezident. Jeho problém i když je to nesmysl, leda by on nebyl občanem tohoto státu. Takže kdyby se to rozebralo, bez ohledu na to zda je, či není Zeman něčím prezidentem, je třeba říci, že už samotný fakt, že uvádí věc, i když nekonkrétně z utajované skutečnosti (kterou zpráva zasílaná šifrou, bezesporu je), neměl by tyto věci prezentovat. Rozhodně však odmítám teorie, ve kterých včera onen mladík tvrdil, že by mohl ohrozit zpravodajské pracovníky, případně, že je tím onen člověk snad varován, mohl by uprchnout, nebo se začít chovat jinak apod. Nemyslím si, že by tu byl jen sám a už vůbec nevěřím tomu, že by to i věděl, že tu sám je. Zejména poté, když se dozvíte z jiných médií, asi přibližné číslo uprchlíků, o kterých se ani neví, kde jsou. A to, že v tom vládne chaos potvrdilo i nedávné zjištění, že někteří si v Německu chodí vyzvedávat dvojí a možná i víceré podpory v různých „okresech“. Nakonec naše policie by mohla potvrdit, jak to je s vyhošťováním některých cizinců… že se po nějaké době objevují znovu, ale s jinými doklady.

A resumé – předpokládám, že se co nevidět začnou naše média zajímat o to, jakou stolici má prezident Trump. Mnohé tomu již nasvědčuje. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 12.1.2017 15:21 | karma článku: 33,63 | přečteno: 1305x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69