Premiér zase mlžil, nejspíš už ani neví co činí!

Vyjádření pana premiéra je konzistentní  ale vždy špatné. Nikdy totiž není chyba na straně jeho, nebo ODS, vždycky jsou to nějaké jiné okolnosti.  Za totáče se tomu říkalo objektivní potíže. Podle Nečase to je daň za vládnutí a prosazování bolestivých reforem. Ani na vteřinku pana premiéra nenapadlo, že by ti lidé i ty nepopulární reformy spolkli, ale musel by k nim mít pan premiér a jeho trojkolka nějaký přístup, jenže oni se chovají jako ti, kteří mohou všechno, mají patent na rozum a co se děje někde dole, je nezajímá. Ani zbla sebereflexe.

Ale tohle je jen první díl prohry, kterou zaznamenali, to bude mít ještě své pokračování. Jediný, který vyhodnotil volby relativně dobře, byl Kalousek. Už žádné řeči o emocích. Prostě debakl! Co očekávali jiného, opozice jim smrdí a nebaví se s ní, lidem na manifestacích se vysmívají a premiér vykládá ty jeho cinty o tom, že na to mají občané právo - ale ani na chvilku nepřipouští nějaký dialog. Měl mnoho signálů k tomu, aby pochopil, co se tady děje a že něco dělá špatně, nejen on, ale celá jeho trojkoalice. Pan Benda nám řekl, že bude zase volit za předsedu pana Nečase, no on by jej nejspíš jiný člověk ani nezaměstnal. V Plzeňském kraji sice ODS utrpěla vítězství, ale je to vítězství Pyrhovo - sice se pan Pospíšil nejspíš stane hejtmanem, ale v zastupitelstvu ODSka nezíská většinu, tu budou mít socani a komunisti. Takže jaké vítězství. 

Uvidí se, jak na tuto prohru zareaguje kongres ODS, jestli ani tam nebude vzat Nečas k odpovědnosti, pak je to jasné oč jde. Jen a jen o moc a posty! Ale až  v poslední řadě o lidi této země!

Takže tohle mohla být jen generálka na volby parlamentní!   Když nikoho neposloucháte, nepočítejte s tím že bude chtít někdo poslouchat vás!

 

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 13.10.2012 20:51 | karma článku: 37,66 | přečteno: 2305x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69