Politické soupeření očima TOP09 a opět ten Putin!

To, že strana pana Kalouska není žádné velké terno, asi ví dost lidí. To, že si ji vytvořil hlavně kvůli sobě, to ví také většina lidí. To, že by měla být politika službou, však v pojetí této strany vychází docela podivně. Stále jsem věřil, že když pan Schwarzenberg tvrdí, že ANO nemá žádný program, tak že právě je to pro TOPku výhoda a že zaútočí svým skvělým programem pro lidi. A ejhle, ono se ukazuje, že ten program TOP09 asi také žádná sláva nebude.

A tak místo předložení lepšího programu je tady opět zlost, výsměšky, urážky a mj. i výzva Nevolte v příštích volbách hnutí ANO. No bodejť vždyť "nám" to natřelo v Praze, která se po propadu ODS stala naše a najednou si přijde tenhle Babiš, kterej mluví  divným přízvukem, i když zrovna ne jako pan Schwarzenberg, a dovolí si rozdat koblihy, neví o politice vůbec nic, o politikaření už teprve ne a považte, vyhraje. No to je škandál. Co s tím uděláme?  Uplatit se nedá, kromě té tahanice kolem jeho spolupráce s Stb nic v ruce není, tak aspoň omílat tu jeho spolupráci a proč ho rovnou nesrovnat se Semelovou, sice nic o Gottwaldovi neříká, ale kdo ví, jestli si něco nemyslí. Je to ale zatracená věc. Kdyby aspoň ten program nějakej byl, kdyby se našlo něco proti té, co chce dělat primátorku. Inu vypusťte pátrací psi, třeba něco najdou. No a do té doby výzva:  Nevolte ANO! ... Proč?  Protože proto, nám se to nehodí! Jsou totiž nebezpečně jiní! Tak si to do pátku opakujte, abyste nezapomněli, jasný?!

A co s tím Putinem?

No jen takovou drobnost. Sledoval jsem závody F1, Velkou cenu Ruska. Vcelku se dalo očekávat, že budou nějaké stížnosti, podobně, jako to bylo před Olympiádou. Co vím, tak si piloti pochvalovali trať, no ale to by nebyli naši moderátoři. ,,," jeden ze závodníků si stěžoval na málo rychlých zatáček,,, trať je tím pádem náročná na spotřebu paliva a někteří jedou už nadoraz ..."  No a úsměvné a naprosto mimo mísu bylo, když si moderátor postěžoval, že mu režie neukazuje první dva závodníky, i když chybělo do konce ještě pět kol, a posteskl si, "kdyby tam seděl Putin, tak by to jistě brali..."  no a poté, když udělala režie záběr na VIP tribunu seděl tam prezident Putin a moderátor si opět neodpustil dodat ... " tak teď máme potvrzeno, že skutečně Putin neřídí formuli..." Tak nevím, zdá se to jenom mně, že je tohle neprofesionalita, nebo by bylo moc, chtít na moderátorech sportu, aby se starali o sport? Jsem přesvědčen, že v zemi, která takový závod pořádá je snad normální, že tam bude i prezident. No a že režie, ony dva první závodníky zabrala když jeli 51 kolo a výherce byl stejně již jasný,  to si myslím, že taková chyba nebude. Ale třeba by naši moderátoři byli lepšími režiséry, kdo ví?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 13.10.2014 8:25 | karma článku: 35,84 | přečteno: 3326x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69