Po použití znehodnoťte!

Takhle nějak je to tuším napsáno na různách kelímcích a jiných věcech na jedno použití. Určitě včetně kondomů, tedy alespoň nevím o nikom, kdo by je z úsporných důvodů vyplachoval a sušil. No a vyjímka může být snad v podobě těch hnědých podšálků, notoricky známých z onoho humorného dílka Účastníci zájezdu, autora Michala Viewegha.

Podobně se teď chová ODS ke svému bývalému členovi Pekárkovi. Né že bych se snad onoho pána zastával i když o jeho kauze nevím naprosto nic, ale předpokládám, že nemáme policisty a soudce vypatlaný hlavy a když padl verdikt v této věci a to na šest roků, tak to nejspíš nebylo jen tak bez příčiny. Rozhodně si nemyslím, že by snad byl Pekárek nějaká novodobá Horáková.  Ale jak říkám, tohle musí dořešit soud. Co mně na tom vadí, je politika pánů z ODS. Dokud ho potřebovali a neměli jistotu tak ho využili, nechali ho složit poslanecký slib, odhlasovat aby byla jistota, copak kdyby si někdo zazlobil a nezvedl ruku, tak to Pekárek jistí, no a vida - potom šup s tebou přes palubu - protože teď už ... po použití znehodnotit... mohli bychom se od tebe nakazit. A ty kecy, které vedou pánové z vedení - ať už Stanjura - no my jsme v té hektické době tuto věc prostě nezvládli... nebo JUDr. Pospíšil (který je už zase velký kámoš s Nečasem) ... to měla udělat jeho organizace, že jej měla vyloučit..., nebo Marek Benda ... my jsme ho k hlasování nepotřebovali protože to bylo odsouhlaseno 102 hlasy. ....  kecy kecy kecy ... prostě ho využili. Stejně tak využívají celou tuto společnost. Nechali a dosud nechávají rozkrádat stát a nedělají nic pro to, aby tomu zamezili - jen zvyšují zátěž obyvatel zvyšováním daní! K tomu ještě zadlužují naše děti oněmi církevními restitucemi, které, světe div se, mají spočítané, i když jim ještě nikdo nepředložil účty a požadavky.

Podobným způsobem, jako se zbavují Pekárka, se zbavili i občanů této země. Ale je to asi dědičné. Vzpomínám si, jak se jednou vyjádřil otec zakladatel Klaus, když se ho novináři ptali proč je proti všeobecnému referendu. Odpověděl, že není potřebné, protože referendem jsou jednou za čtyři roky volby! Jinými slovy - zvol nás a pak drž hubu kmáne, .... byl si použit, teď je třeba tě zahodit! Stal ses přebytečným odpadem... vlastně tak přebytečným ne - je třeba abys zaplatil do státní kasy, když nám nějakej kámoš odkloní drobný, nebo když my zpackáme nějaký ten projekt, případně zatáhneme z tvýho třeba letadla Casa, nebo ozvučení od fy PROMOPRO, nebo třeba OPEN CARD atd. atd. A tak je to docela snadné protože se dá vždycky hodit vina na socany kteří byli marnotratní - ale nějak jim v té jejich historce o socalistech vypadává to, že oddlužovali banky po vládnutí jejich taťky, že stavěli ekonomiku na nohy, což taky něco stálo apod. současný ministr financí Kalousek nevybral daně jak měl, ale nikdo ho za to nebere k odpovědnosti, dokonce se ho ani na to neptá..., přestože odvádí špatnou práci. Dokonce ani ony peníze, které shánel pro Vondru na předraženou zakázku od PROMOPRO mu nikdo nevyčetl prostě prošly, žádné zdůvodňování. A co víc, dovolil si potom vyzývat Vondru k odchodu z vlády. Navíc on, a věřící .. a co desatero Kelišová - nepokradeš.....?!!

No očekávám, že 17. listopadu řekne velká část národa svoje - né po použití znehodnoťte, ale .. tenhle aparát dělá nadmíru chyb a co s aparátem, který vyrábí aušusy.  Na sběrný dvůr s nimi! A vyvézt na skládku ale mezi tím ještě pekně vyklepat kapsy a zkontrolovat zda se něco nezadrhlo za nehty!!!

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 10.11.2012 17:03 | karma článku: 28,58 | přečteno: 1194x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69