Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Parkanová vysublimovala a jiné zvláštnosti.

Zatimco, největší gauner všech dob sedí ve vazbě, která se neustále prodlužuje ( jedno, že sám oznámil že přistoupí na odevzdání pasu, že si nechá dát hlídací náramek), přestože je spis hotový, tak dáma která se podepsala pod "kšeftem" předraženým o půl miliardy se zcela ztratila z dohledu médií. Jaksi se jí podařilo odklonit,vypařit se,zmizet - žádné nájezdy reprtérů se nekonají (a Vlastička neníííí) takže opakující se naučená replika mluvčího policie: "ve vyšetřování se pokračuje a shromažďují se důkazy", už připomíná frašku, která se hraje na něčí popud. Vždyť už jsme to slyšeli, že se někteří dokáží postarat o to aby nějakej obyčejnej vyšetřovatel vyletěl od policie, ono se to podařilo zařídit i se samotným policejním prezidentem, když začal nabádat své lidi aby se nenechali odradit nějakými intervencemi či výhružkami politiků a šetřili padni komu padni! Takže pan doktor Rath je už se svýma spoutanýma rukama mediálním hitem a ukázkou, kterak to funguje padni komu padni, - je jen otázkou, zda je to pravda a druhé kauzy docela mizí z povědomí lidí.

Podobným způsobem měl nejspš zapadnout případ autorů Klausovy amnestie. Začínám se domnívat, že pan exprezident byl nejspíš i právníkem, neboť kdokoli byl zatím spojen s amnestií ve směru autorství, ten se honem, honem od oné, distancoval a to velmi vehementně. A tak někdo lže jako když Rudé právo tiskne(spíše tisklo), jiný už jen lže jako když tiskne, ale to není nic nového. V této zemi lžou zejména ti, kteří to vykřikují o druhých. Nikdo za nic nemůže. Ostatně to je v naší zemi celkem zaběhnuté, že nikdo nic ..jen ti komunisti ..., jenže tady se na ně vymlouvat nelze. A tak nám pan kancléř Mynář krásně trefil husu, a ta se tolik rozkřičela, že to probralo husy ostatní. Hasenkopf  lžeee a patří na psychiatrii - rozčiluje se i signatář amnestie Petr Nečas, Hasenkopf  lžeeeee  křičí pan ministr Blažek. V podstatě to bude asi tak, že ministerstvo spravedlnosti za nic nemůže a už vůbec né pod vedením v podstatě nováčka na postu pana Blažka, ti nejvyšší z prezidentského okolí také za nic nemohou, neboť, jeden by řekl, že vlastně ani neumí psát a číst. Tak kdo? No jistě - onen pověstný Černý Petr zůstal Klausovi a tomu už je to v podstatě jedno, protože on je z funkce pryč a většina národa už to stejně dala jemu za vinu, neboť on tuto amnestii vyhlásil a podepsal. To, že jí spolupodepsal pan Nečas, o tom se už nehovoří - jen snad předseda Ústavního soudu Rychetský to řekl jasně, že není jeho povinností podepisovat. Ale znáte to - zase zaběhlé rituály!

Nevím, jak to vnímáte vy, ale já bych rád věděl, kdo konkrétně za vytvořením tohoto kmotrovského dílka, vlastně stojí. Rád bych viděl kterak svojí odpovědnost za hospodaření - tedy špatné hospodatření, bude zúročna panu Vondrovi, Parkanové, Bartákovi a dalším. Já se totiž na rozdíl od pana Kalouska nedomnívám, že je rozdíl mezi Rathovou krabici nacpanou penězi, případnými úniky či obohacování se penězi z úplatků, nebo penězi, které pan Kalousek sháněl aby se firmě PROMOPRO mohlo zaplatit o třista miliónů víc, nežli je obvyklé, nebo že paní Parkanová se podškrábne pod účet za letadla, který je předražený o půl miliardy a navíc jsou letadla, pro účel pro který byla nakoupena, nepoužitelná. Ostatně sama skutečnost, že ministr financí, který shání peníze na předražený obchod, ještě sedí na svém postu, je více než zarážející. Ale pan Kalousek je člověk neodvolatelný - hlavně  Nečasem neodvolatelný! Jen to zkuste pane premiére a padne vám vláda. Což je výsledkem slabého premiéra, který v podstatě nevládne, ale stal se zajatcem svých kompromisů a svého lpění na postu a vládnutí. Nejednou se pan Kalousek nechal slyšet, že ty obchody, byly zaběhnuté metody vlády? Tak takhle hospodařící vláda podle mne patří jeden vedle druhého do cel vedle Ratha!

Že by konečně posun? Dojde i na Vondru?

Praha - Policie navrhla obžalovat 12 lidí v kauze předražené zakázky pro firmu ProMoPro z doby českého předsednictví Evropské unie. Po více než ročním vyšetřování se tak případ  přesouvá k soudu.

"Proti třem osobám je vedeno trestní stíhání pro trestné činy pletichy při veřejné soutěži a veřejné dražbě, zneužívání pravomoci veřejného činitele a porušování povinnosti při správě cizího majetku. (výňatek z aktualne.cz)

ona druhá část právě sedí na pana Vondru - zneužití pravomocí, porušování povinností při správě cizího majetku. tr. čin minimálne nedbalostní!

 

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 2.5.2013 14:01 | karma článku: 47,60 | přečteno: 16187x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Státní zástupce obžaloval muže, který nastražil před panelový dům bombu

3. července 2024  15:37

Státní zástupce podal k Okresnímu soudu v Domažlicích obžalobu na muže, který letos v únoru...

Putin a Si Ťin-pching v Kazachstánu bojují o vliv. Jejich zájmy se tam kříží

3. července 2024  15:19

Prezidenti Ruska a Číny Vladimir Putin a Si Ťin-pching se v hlavním městě Kazachstánu účastní...

Rusové dobyli čtvrť v Časiv Jaru. Za chyby se platí, píší ukrajinští analytici

3. července 2024  15:04

Ruské jednotky dobyly jednu čtvrť ve městě Časiv Jar v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, uvedlo...

Mistrovství Evropy ve fotbale už na ČT viděly čtyři miliony diváků

3. července 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale v sousedním Německu má před sebou čtvrtfinálové boje a postupující...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik