Pane kníže prominou, ale oni nejsou mým favoritem!

Jsou sice roztomilý starý pán, ale kouknou - potřebovali by vypilovat ten jazyk. kterým tady hovoří, chtělo by to daleko vic nejaké guarany, aby nespal pokaždé když se posadí a navíc - prominou, ale oni jsou i  hluchej! Já si přečet co říkaj o tom když se dostanou na ten Hrad, aby jim prý lidi řekli, kdyby jim to stouplo do hlavy.

No podívaj, oni by potřebovali výplach uší, nebo snad neslyšej co po nich chce větší kus tohohle národa? Vážně jim nestačí když to na nich řve 80% lidí, že si nepřeje tuhle vládu - tedy i jich na místě ministra zahraničí? Tak proč by vás těch 80% lidí mělo ausgerechnet volit až na ten Pražskej Hrad. Jim nestačí ty jejich hrady co maj a ty nakoupený pozemky tady. Nestačí jim výdělek kterej tady každej měsíc dostává. Nejspíš se jim to na tom Hradě vedle Havla zalíbilo, ale vědí vyměnit jednoho, kterej odebírá cenné propisovačky za jínýho kterej usíná i při rozhovoru, kterej je sice vtipnej parťák, ale špatně vyslovuje, nezná gramatiku země ve kterej chce dělat prezidenta a navíc, když o nich napíšou v Americkejch plátkách, že oni a Vondra hledaj vždycky napřed výčep aby si zavdali z půlitru ještě před jednáním, tak to je vážně cesta do outu a né na Hrad. Že by ty Americký pisálkové lhali? To asi ne, vždyť i při těch posledních volbách v tragickej chvíli kdy věděli, že to projeli s komoušema, tak zase chlastali pivo s Kalouskem.

A tak prominou, ale bežej zase radši vykládat ty svoje fórky do svýho hotýlku v cizině, nebo si zase obsaděj Orlík a už tam prosím jich zvostanou!

  Budiž tento článek vnímán jako odlehčení z napjatého života který se kolem nás tále víc rozprostírá.

 

 

 

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 19.10.2012 18:31 | karma článku: 29,57 | přečteno: 1363x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69