Nežli jej tam vhodíte!

Až přijdete do volební místnosti a dostanete lístky obou kandidátů, pak se zamyslete nad…. Zbytek na konci článku….

Tak jdeme do finále, nejspíš nepřijde kouzelník jak to bývalo v písničce jedné TV show, ale vyjde nám z toho prezident. Nový, ať už ten původní, nebo ten nepopsaný list papíru.   Toho původního známe, hlavně z médií, která na něj téměř každý den vylila kbelík špíny, nebo naopak mlčela o věcech, které stály za to zveřejnit, jenže by to bylo pro něho moc pozitivní, tak raději nic nezveřejnili. Byly věci pozitivní ale také negativní, které tenhle člověk udělal.  Hodně se manipulovalo s jeho výroky a výsledky jeho návštěv v Číně, nebo Rusku se prezentovaly jako nevýznamné, nebo ty, které vůbec nemělo cenu realizovat.  Některé kritiky na jeho účet byly i oprávněné. Ale jsem přesvědčen o tom, že 100%-ní není nikdo. 

Potom je tady druhý kandidát. Prý slušný, prý bude lepším nežli ten předcházející, hlavně nebude prý ostudou pro zemi, jakou údajně byl ten současný. (Drahošova slušnost ZDE) Já k tomu říkám – vážení to jsou jen ničím nepodložené řeči. Mnoho jeho sympatizantů za něj na internetu bojuje .. ale tím nejhorším způsobem – vulgaritou a osočováním. Tento slušný pán si jako ono gró své kampaně vzal  zdravotní stav prezidenta, dokonce i jeho manželka se usmívá a vykládá jak jim navrhují někteří, aby diskuse byla hodinu a půl a vestoje, pak ještě dodá, že ráda pana prezidenta k duelu doprovodí.  Mediálně by člověk řekl, že Zemi navštívil sám pán Bůh. Dokonce je tak skvělý, že mu přistrčí králíka a on ho stáhne z kůže za doprovodu různých vtípků, dokonce, a to se podržte se nechal svézt i v traktoru. Tak už jen aby ukázal jak se seče otava, nebo žito a budu požadovat, aby byl na příští tisícikorunové bankovce.  Ale dost legrace, je to směšné. Takže dokončil bych onu počáteční větu.

Po první i druhé televizní debatě kandidátů, kterou jste nejspíš viděli napsal neúspěšný kandidát a podporovatel pana Drahoše:

Michal Horáček

Zdá se mi, že věšíte hlavy. Proč? Debata na Primě byla pro ty dosud nerozhodnuté. A ty nezajímají argumenty, lži nebo pravdy. Zajímá je tohle: kdo vypadá víc jako prezident? A Zeman to nebyl.

 Třeba i tohle by mohla být indicie k volbě: https://www.novinky.cz/domaci/461633-hynek-podpori-ve-volbach-zemana.html

A potom poslední minuta jejich včerejšího vystoupení, kde prezident Zeman řekl:

„Doufám, že to není moje poslední slovo. Vážení občané, žijete ve svobodné společnosti se všemi jejími nedostatky. Můžete tedy svobodně rozhodovat o tom, koho si ve volbách vyberete. Jediné, co vás prosím, jděte k volbám. Nezůstávejte doma, protože poté ti, kdo nepůjdou k volbám, mohou ovlivnit svou neúčastí jejich výsledek. Děkuji vám, že k volbám půjdete“.

 

A jeho protikandidát pan Drahoš, řekl toto:

„Vážení občané, jděte k volbám. Jsem kandidát, který se dívá do budoucnosti. Miloš Zeman už nemá této zemi co nabídnout, ale jeho poradci si mohou od této země ještě ledacos vzít a je třeba tomu zabránit. Budu prezidentem, který nepreferuje zájmy elit, který se bude zajímat o starosti lidí, sociální problémy, bude se zabývat problémy, které jsou důležité pro vás: bezpečnost země, kvalitní vzdělání, sociální záležitosti. To všechno budu brát v potaz jako prezident. Bude mi ctí být vaším prezidentem.“

Kdo chce, ten v těchto vzkazech občanům, najde i charakter každého z kandidátů! (pro mne, je to na jedné straně výzva k lidem, na straně druhé shazování protikandidáta a podbízení se)

… tedy se zamyslete, kdybyste leželi na operačním stole před důležitým a náročným chirurgickým zákrokem a budete mít možnost si vybrat ze dvou chirurgů. Vyberete si toho zkušeného, který sice kulhá, kleje, ale má za sebou stovky zdařilých operací, nebo dáte přednost tomu, o kterém víte, že umí stáhnout kůži z králíka – a vypadá víc jako doktor, ale jinak vůbec nic?!  Zamyslete se!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 26.1.2018 8:56 | karma článku: 35,92 | přečteno: 1036x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69