Nevidí, neslyší, nemluví - jen Benda ano!

Určitě všichni znáte onu trojici opiček z nichž jedna si zakrývá oči, druhá uši a třetí tlamičku. Tyto opičky se stávají nejspíš onou nejsvětější trojicí pro naše pravicové politiky - rozhodně né pro všechny, na ty poctivé to jistě nepadá, jen si říkám kolik takových na těch vysokých postech je, že - asi málo!  Právě takovými "opičkami" je lemována cesta k dosažení spravedlivého trestu za úplatkářství, ale nejen za něj - jsou i kauzy, které se vlečou tak, že se na ně pomalu i zapomíná což je nejspíš účelem. A důvod proč se táhnou - no snadno najít - stačí z případu z deseti detektivů, šest odvolat s tím, že to ti čtyři prostě musí stačit.  Skandální bylo už samotné rozhodování a rozšiřování imunity pánů poslanců tak, aby mohli být zproštěni obvinění. No a nyní už zbývá jen ochraňovat někdejšího chlebodárce a jeho současnou manželku.  

Vždyť on se přece o ně také tehdy postaral .. a nejen on, ale místa tehdy sháněla i paní ředitelka jeho kanceláře a Mirek Kalousek. Tak je třeba to nějak vykompenzovat - ze strany pana Tluchoře to je odmítnutí vypovídat coby svědek. Prostě ono mlžení pana expremiéra už nefunguje, přestalo fungovat neustálé osočování policejnách orgánů z drsné prohlídky bytu jeho milenky slovy o zakuklencích a vylamování dveří až po poskakování na postelích v botách apod. Po promítnutém záznamu celá tato bublina splaskla a bylo třeba hledat další bublinku na odpoutání pozornosti a tak nastoupila legenda o chystajícím se odvolání pana Šlachty a jeho zlobě a tudíž i kopání kolem sebe. Ale i tento Nečasův balónek splasknul zároveň s výpovědí jak pana VSZ  Zemana tak i exprezidenta policie Červíčka který tuto smyšlenku označil za nesmyslnou. Tak co dál. Tluchoř dostal za odmítnutí vypovídat dvacet tisíc pokutu, což pro tohoto pána nebude složité uhradit, když měl kdysi peníze na nákup kompromitujících materiálů a fotografií na politiky od pana Moravy z ODS. Ten pan Tluchoř, který kul pikle a kdo ví co ještě nekul se slečnou Kočí. Takže zbývají ti "stateční" poslanci ODS a TOP09 pod praporem který neseným expertem Markem Bendou, který jako onen spravedlivý podává stížnost k Ústavnímu soudu skrze právo mít soudce z místa kde ke spáchání trestného činu došlo. Otázka - PROČ?   Inu protože v Praze by se jistě našel člověk vlídný, soudcování znalý a jistě i ODS či Nečasovi zavázaný.  Ono je to pro případné intervence dost z ruky a navíc .." pánové tam svoje lidi nemáme, tak to se musí změnit!! Skutková podstata činu pro který je Nečas obviněn, je stále tatáž - uplácení za účelem získání výhody (obměny neposlušných poslanců a prohlasování zákonných norem).

Vy v tom vidíte problém?  Já ne! Když použiji parafrázi ze Švejka tak by to mohlo znít asi takto: "Podlácel si, nabízel si posty když odejdou ze sněmovny? Podplácel a nabízel!  Tak tumáš přes držku!

Já bych z toho Bendy udělal předsedu ODS - jemu by to děsně sedělo!

Autor: Miroslav Nigrin | úterý 25.3.2014 16:08 | karma článku: 34,17 | přečteno: 1521x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69