Nepohodlné a hubaté je třeba zašlápnout co nejdříve!

Stejně tak je to i s kauzami. Např. šalamounské ukončení kauzy pana Knetiga, potažmo pana exministra Drobila o lecčems také napovídá. Není vám divné, že  v některých kauzách bylo odmítnuto vykonání domovní prohlídky, nebo odposlech, či záznam rozhovoru. Co mně nejvíc na tom dopaluje, je to jak se to prezentuje. ...záznam nebyl pořízen orgánem činnými v trestním řízení...  soudu je úplně jedno že je na záznamu korumpování úředníka, že je na něm sdělen postup toho, jak se v této zemi předražují zakázky, kam jdou peníze.  Důležitější je, že záznam pořídil Michálek a ten není policistou. Vážení HNUS! Hlavně že kolem Ratha, který je jak se zdá vážně jen onou čudlou, se kontroluje pomalu i jeho stolice!

Odvolání policejního prezidenta ukázalo na to, že v této zemi se jde po nepohodlných tak dlouho, až se zlikvidují. Tlak ze strany Kubiceho byl hned od počátku. Potom zatlačil Kalousek a vida stačilo už jen málo a GIBS měla jasnou kauzu a jednoduchou práci.  Je třeba něco najít, aby se dal odvolat. A jde to s ním stejně bleskově jako to šlo s JUDr. Pospíšilem. V této zemi se pracuje na zakázku. Lháři, podvodníci, korupčníci zůstávají na svých postech, končí ti, kteří by je mohli odhalit! Tady přestává legrace, vládnou tady mafie! Kubice opět odvádí dobrou práci!

Jak dlouho to budeme tolerovat, kam až to necháme zajít? Ten vztek co mám se nějak čím dál více zvyšuje a  protože vím že je odtud nedostaneme jen tak, tak tuším, koho je třeba proti nim postavit! Jinak běda naší zemi a nám všem! Naviděnou brzy na Václaváku a nezapomeňte na klíče!

 

Když se podíváte do mých starších článků zjistíte, že jsem už téměř před rokem předpovídal pana Červíčka do této pozice. Ostatně on má, díky své partnerce která je členkou ODS a místopředsedkyní parlamentního braně-bezpečnostního výboru(předsedou je poslanec Vidím- rovněž ODS)nepřímo blízko k této straně.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | středa 29.8.2012 13:03 | karma článku: 36,50 | přečteno: 1813x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69