Někdo prostě Zemana nemusí...

Vyhlašování Andělů  v Karlínském divadle se neobešlo bez kritiky prezidenta .. kritizoval jej pan Koller, Dan Bárta  a Lenka Dusilová si přečetla svojí napsanou supliku z papírku …

… takže zase papírky, jak asi zareagují média, která ty papírky s otázkami, které četly děti prezidentovi, tolik kritizovala….

Nesouhlasíme s tím, že se prezident této republiky v úřadě chová nedůstojně, a i naším jménem podlézá režimům popírajícím svobodu a demokracii. Jestli se to nelíbí ani vám, prosím, nebojte se dát najevo svůj názor.

Mohu paní Dusilovou a její kamarády, za které mluvila a kteří jí onu řeč napsali, uklidnit. Lidé naprosto viditelně dávají najevo svůj názor. Stačí se podívat na údaje STEM, jak vidí prezidenta a jeho činnost, obyvatelé této země!

Na začátku funkčního období - 31.3. 2013 -Prezidentu Miloši Zemanovi důvěřuje 45 % lidi

Z posledního průzkumu  STEM  8.3. 2016  -  Prezidentovi důvěřuje 63% obyvatel ČR

Rovněž si myslím, že těch rozhodných 13%, obyvatel, kteří prezidentovi nevěří, to dává svobodně najevo, dokonce jak vidno i tak, že se snaží ostatní přesvědčit o své vlastní pravdě. A tak by mně zajímalo, kolikrát třeba byla paní Dusilová, Dan Bárta, či Koller v poslední době v Rusku, nebo v Číně, no možná paní Dusilové stačil ten týden loni v Číně. Kolik informací  a z jakých zdrojů, či vlastních zkušeností mají z těchto zemí a kolik času proseděli ve společnosti prezidenta Zemana a třeba Čínského prezidenta při jejich rozhovorech. Jedině tak by byla jejich kritika oprávněná. Pokud vycházejí ze slov oponentů Zemana, nebo našich mediálních prostředků, které mají důvěru 28% obyvatel země, pak jsou jejich představy věru jen v osobních antipatiích, což vypovídá snad jen o charakteru lidí.

Máte-li zítra, tedy v pondělí čas, přijďte si poslechnout od 17.-19.00 povídání na internetovém rádiu ZDE odkaz.

Pěkné nedělní odpoledne a děkuji za pozornost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 10.4.2016 14:28 | karma článku: 39,53 | přečteno: 1604x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69