Na palubě se tančí, zatímco....

Ano, Titanic se v té chvíli už potápěl a umírali první lidé. To mi připomínají fotografie Ukrajinských, Evropských a Amerických politiků, kteří dávají na odiv své úsměvy i dobrou náladu, či potřásání rukou a poplácávání po ramenou, nebo líbání ruček důležitým dámám pro objektivy fotoaparátů pohotových fotografů. To, že mají na rukou krev namnoze nevinných lidí, je vůbec nevzrušuje. Oč se bojuje? O to aby oni dál mohli dělat „reklamu“ zubním implantátům a svým vlastním osobám. Jsou to oni, kdo jen ukazují prstem a velí – „Jdi a zabíjej – tam je tvůj nepřítel“!

Jak smutné je zjištění, že zatímco u nás se oslavuje 69 od ukončení druhé světové války, tak svět se od té doby vůbec nezměnil. Jen se mění některé ideologie, ale zabíjení neustává. Stále umírají lidé – ti, kteří nechtějí válku, ti kteří hájí svůj názor. Hájení názoru odlišného od oficiální propagandy bylo v každé době trestáno. I náš exministr zahraničí Schwarzenberg v podstatě použil Engelsův výrok o tom, že: „stát je organizovaným násilím vládnoucí třídy“. Abych nebyl nařčen, že si vymýšlím, zde jsou jeho slova: "Každý stát má svaté právo bránit své hranice a svou územní celistvost. Pokud se ozbrojené skupiny zmocní radnic, teritoria a tak dále, tak má dotyčný stát právo se ozbrojenou silou proti nim bránit," řekl předseda TOP 09. (jen, zda je tohle obrana není jasné) Vlastně by mohla hned za tím pokračovat ona věta – „Kdo nejde s námi, jde proti nám“!  Pro tohle umírají lidé, pro myšlenku, pro svobodu, pro něco čemu se říká demokracie, i když se v podstatě jedná o manipulaci, která obhajuje vládnoucí vrstvu. Dodáme vám chléb a hry a vy kušujte!

Nepřítelem se stává ten, kdo vyzývá k řešení problému. Dostali ho do pasti – cokoli vlastně udělá, bude svědčit proti němu.  Rusko – Putin – žádá, aby byla avizovaná referenda o samostatnosti některých teritorií na Ukrajině, odložena, načež se od pana Jac-eňuka dozvídá, že je to mlácení prázdné slámy. V případě, že separatisti budou oné výzvě naklonění a odloží referenda, pak se stává Putin a Rusko opět pachatelem vměšování se do Ukrajinských záležitostí a bude to považováno za důkaz toho, že Putin ovládá tyto separatistické skupiny. Je to jako šachová partie -  postavíte figuru na takové místo z něhož máte možnost brát soupeři vždy dvě jeho figury, ať dělá, co chce, stejně o jednu přijde. Stále zaznívá kritika o tom, že Rusko má moc vojáků na hranici, ale už nám nikdo nesděluje, jak dopadl onen průzkumný let za účasti našich a amerických expertů, kteří letěli a fotografovali z letadla Ruské příhraničí s Ukrajinou. Ticho – proč? Nebo je třeba počkat, až rozhodne vedení NATO že rozmístní na území členských států americké vojáky – pochopitelně dočasně?! Nechápu to – nechápu, jak někdo může chodit usmívat se, obcházet rautové stoly, když v jeho zemi jsou lidi, kteří mají problémy? Jak mohou tihle lidé spát. Kam se podělo jejich svědomí?! O těch, kteří to podporují svými prohlášeními a naléváním peněz ani nemluvě!

Musí být tohle výsledkem nenávisti lidí? Oděsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!!!!! Je za sankcemi proti Rusku skutečně jejich činnost na Ukrajině, nebo je to úplně jinak?...zde

 

                                             +++++++++++++++++++   

Před 69 lety skončila válka - vzpomeňte na ty, kteří zahynuli pro to, abychom my mohli žít. Zapomeňte na nějaké nesmyslné politické orientace, prostě za naší svobodu umírali naši lidi, rusové, američani, britové, francouzi a mnoho dalších. Ti všichni si zaslouží naši úctu a dík!

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 8.5.2014 11:56 | karma článku: 30,77 | přečteno: 934x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69