Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

Tak nějak moc nevidím rozdíl mezi ničivým účinkem Točky a salvy z Gradu, který využívají obě (tři) strany konfliktu. Balistické rakety krátkého dosahu se v konfliktech občas používají. Celkem nedávno byl tento komplet vyřazen z AČR.

1 1
možnosti
Foto

Tak třeba Točka (SS 21) může nést i jadernou hlavici, má dostřel až 120 km...

Nedivím se, že ty rakety Rusko sestřelilo a Ukrajinci i se svými poručníky raději dělají, že se nic nestalo:-)

5 1
možnosti
PD

Co navrhujete lepšího? Poblahopřát Putinovi k připojení Krymu a rozpracované Ukrajině nebo Rusku rovnou vyhlásit válku nebo dělat jako že se nic neděje a rychle se učit rusky?

3 4
možnosti
KV

Blahopral jste k odtrzeni Kosova ? K prepadeni Iraku, Afghanistanu, k podpore islamistu v Syrii, k rozbiti Libye, tak muzete poprat Putinovi ktomu, ze souhlasil s pripojenim Krymu a vyfoukl ho Amercanum pred nosem !

0 0
možnosti
VV

Tak prý Ukrajina odpálila tří balistické rakety na Rusko. Rusové je ihned sestřelili. Amerika nato zakázala Ukrajině bombardovat i jinak útočit na města a civilisty na východě . A co naše "slavná" ČT. Ani slovo...?

8 2
možnosti
JC

Ještě nedostali z Bílého domu povolení.

7 2
možnosti
JL

Článek jsem nečetl, jenom nadpis. Tak jenom k nadpisu. Ano, sankce budou bolet i nás, ale Rusáky mnohem víc, ale tak to má být a tak je to správné. Vždyť Vy ty dvě stovky, které dostanete na důchodu méně zkousnete. Kdyby byla skutečná válka, tak byste neměl co jíst. Jestli jste to takhle napsal do článku, tak se omlouvám za zdržování.

4 7
možnosti
Foto

Co je správné na tom, že světový četník vyhlásí sankce Rusku za něco, co on sám dělá a podporuje naprosto běžně a Evropa jako jeho nesvéprávný satelit tomu horlivě přizvukuje a vyhlásí je dokonce dříve než její páníček?:-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik