Monstrózní vojenská přehlídka a Americké průzkumy na Ukrajině!

Tak jsem se dozvěděl o monstrózní vojenské přehlídce v Moskvě. Byla tak monstrózní, že dokonce trvala o celých 15 minut déle nežli obvykle, jelo víc vozidel a soudruzi vojáci asi zpomalili krok. Před ár roky byla tato přehlída "MAMUTÍ". No možná se dá totéž říci třeba i o Dnech NATO, které se tady pořádají, tak monstrózní přehlídka síly letecké techniky! Néé, vážně, nepřipadá vám to směšné? Já říkám - pokud budou jezdit takhle na náměstích tak je to pořád lepší, nežli když jsou někde v poli a zabíjí lidi! Monstrózní přehlídka je mi zkrátka milejší, nežli 130 000 mrtvých civilistů v Iráku - a to bez přehlídek. Aby si nemysleli oponenti že straním, tak ani ty oběti v Afganistánu, nebo Čečensku nestály za to! Ono je to  v podstatě jedno kdo či ze které strany střílí. Výsledek je vždycky tentýž. Umírají lidé, kteří s tou válkou nechtěli mít nic společného! Stejně tak je smutné, že při našem osvobozování zemřelo 140 000 Rusů a několik set Američanů. Faktem je, že by se lidské snažení mělo zaměřovat ne, na zbraně které zabíjí, ale na lékařství které uzdravuje. Ale na to zatím nemáme dost rozumu, abychom si to uvědomovali!

"".. no já bych na tu oslavu konce války na Ruské ambasádě šel, přeci jen vodečka by nebyla k zahození, ale když s nimi teď musíme být na kordy, tak by to asi nevypadalo dobře...., raději nepůjdu!"" ...a prezident přeci šel, sice ten minulý, ale ukázal jen to, že je svobodným občanem, který se může svobodně rozhodnout, bez ohledu jestli někdo v EU, NATO nebo USA  významně zdvihne obočí. Ukázal, že je sám sebou a že si váží obětí těch, kteří položili život, abychom my mohli žít. Klobouk dolů pane Klausi. Nikdy jsem vás nemusel ale v tomhle jste u mne zabodoval! I když někdo řekne, že jste vždycky šel proti proudu, tak se zdá, že váš kamarád Miloš do toho proudu spadl a teď už bude vrkat, tak jak bude EU taktovkou mávat a ta zase bude poslušna Americe. Jen až se tam za oceánem provalí všechny ty navíc natisknuté stodolarovky tak bude mazec  i u nás a věřte, oni rozhodně nebudou těmi, kdo by EU pomáhal z bryndy ven.

Zato jejich agentury jsou snaživé. Dokonce už ví, jak by dopadlo hlasování na Ukrajině. Oběhli si tam skoro dvě tisícovky lidí a vyšlo jim to, tak jak si samozvaná Kyjevská vláda a USA přejí. Jestli tak trochu není přání otcem myšlenky! Já bych to nechal na těch lidech, aby si rozhodli. On svého času pan Paroubek taky čekal monstrózní vítězství své strany a nakonec se ukázalo, že ty průzkumy vzaly hodně za své a skutečnost byla ale úplně jiná! Takže doufám že to americká agentura teď bude prostřednictvím Kyjevských médií valit těm na východě do hlavy, že se hrozně mýlí, protože všichni chtějí jednotnou Ukrajinu a snad i s tou vládou co si instaloval zlatý Západ. V podstatě to je zase takový dvojitý tah, protože pokud to této americké agentuře nevyjde, pak se dá zase říci -- vidíte, to referendum bylo zmanipulováno! No vlastně podle Amerikou schváleného premiéra Ukrajiny se žádné referendum teď o víkendu nekoná, takže, zavřeme oči a nechme je ať si volí co chtějí. Stejně řekneme, že neplatí!

Děkuji vám za pozornost, přeji krásný víkend a dámy, pánové, kluci a holky, nezapomeňte na své maminky, které mají v neděli 11.5. svátek!

další článek

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/409035/Nikam-nechod-jeste-bys-tam-zase-chytil-virozu.html

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 9.5.2014 16:10 | karma článku: 41,19 | přečteno: 4574x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69