Místo šaškování s podpisy ve sněmovně, nabídka postů "hrdinům"!

Hrdiny v uvozovkách jsou myšleni ti, kteří nezvednou ruku pro Rusnokovu vládu. V podstatě ani nemohou protože sranická disciplína je prostě nezanedbatelná. Asi je to dáno i přítomností pana Schwarzenberga. „Disciplína musí bejt, vy kluci pitomí! Protože kdyby nebyla disciplína, tak byste všichni lezli po stromech jako vopice,“ citoval blahé paměti Švejk moudra rakousko-uherských důstojníků. A platí to dodnes. Vlastně už o tom hovořil i pan expremiér Nečas ... ta místa pro pány poslance to nebyl žádný úplatek, to bylo jen to, že se ukázalo, že ta strana s nimi počítá. Tady se počítá s každým, ale musíte být v té správné straně. Před revolucí to byla ta komunistická, dnes se svými lidmi počítají i jiné strany!

A tak se nejspíš v dohledné době, dozvíme, že dáma, která o sobě tvrdí, že se nikam necpe, myslím tím pani Karolínu Peak, bude ve stínové vládě Mirky Němcové zastávat silový rezort.  Inu jeden jí sebrali, protože hned ukázala že sukně je víc nežli generálské epolety a bleskově "vylila" pana gen. Picka. Je fakt, že jí to zlomilo vaz, ale u paní Mirky se jí dostane zadostiučinění a údajně má dostat vnitro. Zajímavé, že? Strana-nestrana, která neprošla volbami, jejíž členové byli zvoleni za VV, kteří nedodržují volební program VVček, jejichž počet čítá osml lidí a asi sto sympatizantů, obdrží silový rezort. Ty vtipné řeči o tom, že se paní Karolína nikam necpe, si může nechat pro ty, kteří se prvně podávali na její výjev před kamerami. Vypočítavá a chladnokrevná ženská, která se ještě nedávno usmívala s činovníky VV a psala jejich morální kodex, která odouc od prezidenta řekla že nebude vystavovat žádný bianco šek, a že si vyslechne napřed programové prohlášení Rusnokovy vlády, najednou otočila a ještě před tím už ví, že Rusnoka nepodpoří ... proč asi?  No jistě, rozdávala se koryta a protože je jejích hlasů potřeba, tak dostala pochopitelně ministerský post. Takže po Radku Johnovi, další člověk z VV. Jen se domnívám, že proti paní Karolíně, byl Radek  ministrem vnitra s velkým M. Chce se mi říci - pánbu s náma a zlý pryč, jenže Kalousek, Schwarzenberg,Peak, Němcová a další tam stále jsou a dokud budou, nebude v této zemi klid! Je třeba je odeslat do politického zapomenutí!

Prezident měl pravdu předcházející vlády fakticky řídil pan Kalousek a víme to všichni, proto tolik arogance z jeho výroků, proto i dnes byl brunátný vzteky když měl hodnotit projev prezidenta, který ho odhalil i se mu vysmál když jej nazval politologem. A vyjádření pana knížete, bylo infantilní nic víc.

A nyní si poslechněte experta na Ústavu pana Marka Bendu ...  on je vážně exot...

 

Autor: Miroslav Nigrin | středa 7.8.2013 14:33 | karma článku: 30,16 | přečteno: 1316x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69