Mirek se nám vrátil a už to jde ráz na ráz!

Po dovolené, po odstranění toho zlého Lessyho, který vlastně nemá ani nárok na to se hájit proti tomu jak s ním bylo zameteno (takže Kalousek zařídil to co jim avizoval, že přijdou o místo), usmívající se Červíček bude zvyšovat svůj kredit díky práci policistů kteří jsou teď zaměstáni  sháněním původce nebezpečného metylu ve tvrdém alkoholu. O Vlastě ani slovíčko, Ratha taky nepustí z vazby, takže není vyloučeno, že si odsedí ve vazbě trest (a to za docela slušné peníze, bez práce) no to je na úsměv na Mirkově tváři.

Takže už nám chybí jen nahrnout si do volátka pořádnou lampu aby se to štěstí umocnilo. No a kámoši kteří přicházejí o peníze a jsou hrubě rozezleni, že s tím Mirek ještě nic neudělal, si zaslouží aby ta hloupá prohibice skončila. A tak Mirek velí .... já chci, aby prohibice skončila do několika dnů,,,,"  .....   jojo   jáááá chcíííí .... kde já jsem to jenom už slyšel ... joo už si vzpomínám. A vy si jistě také vzpomenete ...",,,chci peníze a ženicha ..  jááá chcííííííí ...  Ano uhodli jste  je to Marfuška miláček  z pohádky O Mrazíkovi!

Ostatně i náš Mirek je takový šťastný pán, kterému všechno vychází .. tedy zatím. Ale znáte to, boží mlýny melou pomalu ale jistě!

Jen mi tady stále nějak chybí hlas lidu - silný hlas který křičí - MY UŽ NECHCEME! - TOHLE NE!!! ,,, že bychom počkali na listopad, aby se to dobře pamatovalo?

Přeji vám krásný den!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 19.9.2012 8:45 | karma článku: 35,98 | přečteno: 1829x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69