Metody tajné bezpečnosti jsou stále aktuální!

Vzpomínáte si na onen pořad na ČT, kdy byl nabízen kompromitující materiál na pana Tlustého, panu Dalíkovi? Vzpomínáte si na to, co odpověděl? Ty nepotřebuju, ty už mám. Jistě si vzpomenete i na onoho člověka, který sbíral

kompromitující materiály na různé politiky a kšeftoval s nimi. Tohle funguje stále. Stále tady existují ony dvě formy motivaceNEGATIVNÍ, tj. zjištění že politik má milenku, nebo tajné účty atd.  a potom motivace POZITIVNÍ – to jsou různé finanční odměny /úplatky/ exkluzivní dovolené, dodání společnice, zapůjčení neomezené platební karty na zahraniční dovolenou atd.  To je realita. V poslední době byla použita, v nátlaku na Babiše, ona negativní motivace – tedy, zčista jasna se objevily, právě v této době, kdy se rozhoduje o jeho budoucnosti, ony odposlechy, jak jeho vulgarismy na adresu politiků a novinářky, tak i diskuse s novinářem. Babiš se rozhodl podat trestní oznámení a myslím si, že učinil správně, na to, že jej někdo jako ústavního činitele odposlouchává a v podstatě může vydírat. Což je nepřípustné.  Stejně tak, jako ono „úkolování“ novináře, se kterým mluvil. (nejspíš by to měl dělat jako pan Kalousek, který nikoho neúkoluje, přesto je nejčastějším politikem na obrazovce a v tisku.)  Co tím chci říci – ano, je nepřípustné shánět kompromitující materiály na ostatní politiky, nicméně nejsem si jist, že to nedělají všechny strany. Ostatně myslím si, že před volbami začnou tyhle své poznatky a skandály politických rivalů používat. Osobně mně víc zajímá jejich práce a výsledky, jejich minulost a jejich sdělení. Můj osobní názor na současný stav je takový, že by prezident měl odvolat Babiše, situace se zklidní a volby jsou za dveřmi. Lidi si doufejme vyberou ty nejsprávnější politiky, kteří chtějí pro ně něco udělat, ne se jen handrkovat a utrácet jejich daně za neskutečné hádanice v parlamentu a zdržování jakýmisi kauzami, které stejně nevyřeší, jen zbrzdí práci, kterou mají odvádět. Ale nejspíš se zase někteří pánové chtějí blýsknout u onoho pultíku s mikrofony a zdarma si udělat předvolební mítink v TV.  Nechci už v politice lidi, kteří zpanští a vylepšují si vlastní životní úroveň!

Snad stojí za to upozornit ještě na jednu věc a tou je obsah onoho rozhovoru novináře s Babišem. Celkem srozumitelně se tam hovoří o jakýchsi majetkových aktivitách pana Chovance a nákupu domů v Plzni, přes prostředníka …. Tohle uniklo pozornosti a všichni se zaměřili pouze na to, že pan Babiš tam „úkoluje“ novináře. Nevím jak vás, ale mně zajímá i ten obsah a jak to vlastně je s aktivitami pana ministra vnitra! Nemá se tím zabývat policie, která má sama vyhledávat? …  No možná to byl jen takový novinářský blábol, ale znáte to o tom ŠPROCHU? Tímhle to obvykle začíná a .... dopadá to jako Babiš.

Přeji vám krásné sváteční dny! A prosím, nezapomeňte na ty, kteří polozili život ve válce proto, abychom my mohli žít.

diky zachrancum

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 6.5.2017 11:04 | karma článku: 25,50 | přečteno: 781x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69