Marnotratnost armády aneb skvělý nápad jak uspořit.

Když jsem si přečetl  článek  hrdinství oněch majdanských radikálů, kteří začínají být vyzbrojováni a mají se stát gardovou jednotkou, pak mám úžasný nápad. Že bychom mohli otevřít věznice a přes den by mohli dostávat zbraně a hájit naší zem páni vězni. V podstatě by to vyšlo nastejno - snad jen, že asi nebude dostatek těch radikálů, vrahů a pyromanů, sadistů a lidí naprosto bez svědomí. Ale úspory by tím vznikly úžasné - v podstatě tam stejně žádné velké hodnoty nevytváří, tak proc to nevyužít.

Možná by bylo ještě lepší je posílat do zahraničních misí - ještě by si vydělali a slušným zdaněním by na tom zíkal i stát. No ale

- máte pravdu on nám jich spoustu pustil Václav Klaus s jeho amnestií - ale tam zase tací mordýři nebyli - to byla spíš zlodějina. No ale vemte si - pustit do světa tyhle filuty, tak kdo ví, jestli by nedokázali položit ekonomiku i jiných zemí.

Tak si vzpomínám na to, jak si CIA svého času trénovala teroristy v Iráku a potom to neukočírovala protože se jim rozlezli po celé zeměkouli, navíc se otočili proti nim - ale kdo ví, jestli to už tehdy nebyl záměr jak si otevřít cestu do všech zemí světa s rádoby šlechetnou legendou ochrany před světovým terorismem. No nevím, nevím která země je nejvíce podobná svým jednáním  teroristům, po které zemi zůstává od války nejvíce mrvých civilistů. Určitě to už někdo spočítal - ale to by se teď nehodilo zveřejňovat když kopame za stejný tým.

Nevím jak to vnímáte vy, ale mně se děla špatně z takového myšlení - udělat hrdiny z těch, kteří páchali zlo - z těch, kteří nerespektují v podstatě nic, ani morálku, ani nějaké právo či etiku. Určitě né ti, kteří odřezávali hlavu onomu policistovi na Majdanu, ani ti, kteří házeli zápalné lahve - a nejen po policistech ale i po civilních osobách, dokonce nevidím hrdiny ani v těch, kteří vypíchli oči mladému policistovi z berkutu než ho vytáhli na pranýř a tam ho nechali zemřít.  No kdo ví,.... někde jsem kdysi četl, jak se trénovaly tzv. Kožené krky - US komanda. Prostý úkol - z člověka vytvořit zabíjecí bestii - ono ani  zvíře totiž nezabíjí jen tak pro radost - i když existují i jednotlivé vyjímky. Konečně si budou moci banderovci zase zabojovat, stejně jako hooligans fotbalového klubu - však peněz bude dost - Amerika dá miliardu dolarů, EU 600 mil. Eu, ČR 50 mil., tak na žold bude peněz dost.

V každném případě se mi stále víc a víc potvrzuje názor na to, kdo ovládl Majdan a kdo vládne v Kyjevě!

Je jen otázka zda se jim podaří realizovat jejich ambiciózní plán šedesáti tisíc těchto gardistů.

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 13.3.2014 14:27 | karma článku: 28,23 | přečteno: 1385x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69