Máme nezvratné důkazy o ...

agresivním napadení suverénního státu Spojenými státy, Británií a Francií.  Tato země je okupována a na jejím území je vystaveno deset Amerických vojenských základen, bez souhlasu vlády, zvolené lidem této země!

Tato akce je slovně podporována vojensko-politickou organizací  NATO, přestože má ve svých stanovách v čl. 1 uvedeno, že: Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě Spojených národů, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být zapleteny, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost a zdržet se ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly jakýmkoli způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů.

Z čehož vyplývá, že ony agresivní země ani nerespektují OSN a její RB. Bez ohledu na to, že bylo vedením OSN nařízeno vyšetření údajného chemického útoku ve městě Dúmá, bez ohledu na to, že nebyl zjištěn případný viník, přesto byl proveden raketový útok na tuto zemi!  Tento krok nemůže nic ospravedlnit! Opět jednají bez důkazů, které by předložili tak jako už mnohokrát! Odmítám se připojovat k zemím, které jsou schopny bez důkazů vyprovokovat světový konflikt! Otázka všem, kteří tleskají vybuchujícím raketám těchto zemí na území suverénního státu – vážně se domníváte, že „pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí“?

Rovněž stojí za přečtení! Pokrytci!

Připomeňme si:

a víte co je nejhorší, že naši servilní politici, jako třeba Babiš, nebo Stropnický a jiní, by se k tomuto dnes klidne přihlásili, že to bylo nevyhnutelné a legitimní. Vážení tohle je HNUS!

 

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 14.4.2018 11:03 | karma článku: 43,67 | přečteno: 2509x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69