Lépe si vybrat nemohli!

Také jste zaregistrovali ono sdělení o tom, že Americká zpravodajská služba se s největší pravděpodobností přestěhuje z Německa do České republiky, konkrétně do Prahy a také do Polské Varšavy? No já vím v tom náporu informací z Ukrajiny, kde stále vyhrávají vládní vojska a proti nim stojí mimo jiné už i Putinovci, což se dalo čekat, že se stane okamžitou propagandou při prvním větším neúspěchu Kyjevské armády. Dokonce se našli i takoví čímani, kteří jsou ochotni se stoprocentní jistotou tvrdit, že si ty granáty na Ruskou stranu vystřelili Rusové sami. Takže v tohle mediálním rumraji, kdy – se stále se něco děje, ale pravdy se nejspíš nedočkáte, tak vám musí stačit ta, kterou si odhadnete a potom ta, která je uvedena na prezidentské standartě!

Abych se vrátil k původnímu účelu článku, tedy těch Amerických špehů na našem území. Inu v Německu dostali padáka a u nás je neuvěřitelné množství lidí, kteří jim nabídnou třeba i ubytování. No že třeba nemají zrovna čisté ruce, ale kdo to ví, že? A tak jsem přesvědčen, že lepší zemi si vybrat nemohli. Navíc už je tady mnoho lidí se zkušenostmi a tak tentokrát pro změnu mohou donášet zase proti východu. Na západ se posazovalo v době, kdy to bylo aktuální, ale po revoluci už to není jaksi možné, protože se kormidlo otočilo o 180 stupnů doprava. A tak bych to normálně oficiálně sdělil občanům této země. Jako třeba že bereme pod ochranu Americkou zpravodajskou službu, protože my v sobě máme toho uvědomění víc nežli sousední Němci, kteří jsou tak cimprlich, když je tyhle služby tu a tam šmírujou, už ze zvyku, protože jak si jistě nejeden člověk všiml, tak ta veliká země za ještě větší louží, je zemí paranoiků a za každou cenu potřebují všude zasadit semínko hamburgeru a coca-coly. Takže věřím tomu, že do pár roků se u nás budou ve velkém stavět domácí krby, aby se mohly konat vánoce, protože se na římsu věší punčocha s dárky. Společně oslavíme Den Nezávislosti a při České hymně si budeme nostalgicky držet ruku na srdci. Jak vám v souvislosti s tím připadají slova o Ruském roztahování? Ale ne, to všechno proběhne pěkně potichu. Stejně jako stehování Amerických zbraní na naše území. Budeme jim sloužit podobně jako Poláci, kteří tím splatí jejich, Amerikou, odpuštěné miliardové dluhy! A to by bylo, abychom společně se CIA nedosáhli té pravdy, lásky a správné demokracie. Co nám k tomu ještě chybí – no pár dodatků k Ústavě a je to!

 

 

 

 

 

 

Šéf  CIA John Brennan

 

 

 

 

 

A ještě drobnost pro naše média. Věřte tomu, že jsme srdnatí lidé, které hned tak něco nerozhází, tak klidně můžete zveřejnit i ty mrtvé civilisty z Ukrajinských měst po bombardování či ostřelování Ukrajinskou armádou, materiálů je docela dost a potom ať si občan udělá i svůj názor na věc, né jen plky čokobarona, která neustále vyhrává a když jednou dostanou jeho vojáčci na prdel tak začne vykřikovat jako furer že za jednoho vojáka pozabíjí sto separatistů. Když už vydržíme záběry pejska uvázaného drátem ke stromu, tak nás mrtvá žena na ulici nejspíš nerozhodí!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 14.7.2014 16:58 | karma článku: 22,00 | přečteno: 789x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69