Kyjev otevřel Pandořinu skřínku!

Dnes se jistě každý v Kyjevě ošívá, jak to udělat aby se ten stav zvrátil. Pánové, kteří si rozdělili vládní posty na Ukrajině, a že to je v některých případech "výkvět" společnosti, vůbec netušili, co se bude dít. Ani onen Západ, který slíbil podporu a neustále se o ni snaží zejména verbálně, i když USA už přislíbily i zbraně (tedy pardon jen auta a vysílačky, to, že se v kufru těch aut tu a tam bude ukrývat nějaký ten granát, puška, samopal, kulomet nebo řízená střela, no to už se tak někdy stává), ale také finančně je chtějí zajistit. Je pravda, že velkou část by měla padnout na splacení dluhů Rusku za plyn a vrácení části čerpané půjčky a nejspíš si něco zobnou i pánové z Kyjeva a potom už nějaký čas se válčí a armáda spolkne jistě také nemalé prostředky, navíc oni náckové, kteří zabíjí v gardách, to budou dělat nejspíš nejen z potěšení zabíjet, ale taky za dolárky a tak se co nevidět půjčky zase rozutečou, ale to je přeci jedno, vždyť je v záloze ještě vstup do EU a ta pomůže. No, a když bude zle na Ukrajině, tak se přestěhují a odejdou za prací do Evropských zemí.

Ten jejich povedený prezident tvrdí, že by to osamostatnění bylo pro regiony ve kterých právě probíhá referendum, sebedestruktivní. Nechci se přít, ale není právě tahle čás země tou, která má fabriky, mj. s výrobou dílů do zbraňových systémů pro Rusko (což nejsou zrovna věci za které by se platilo málo), doly atd. a která je naopak důležitá pro většinu Ukrajiny? Ale třeba se mýlím.

Západ to plánoval jednoduše, převrat, po něm většina obyvatelstva bude rozjásaná že se přidají k revoluční vládě, podepíší přístupové dokumenty do EU, budou nakloněni USA odkud si mj. vezmou půjčky, USA bude dodávat i zbraně a vybaví armádu a pošle své poradce, udělá tu a tam nějakou tu školící základnu a spokojenost bude nejvyšší. Jenže - Majdan přeťápnul ono nasazení a rozdovádění náckové a chuligáni si zapálili mimo budov také nějakého toho policajta nebo civilistu. Pak cvičně profackovali poslance parlamentu a strčili jim pod nos samopaly aby věděli jak mají hlasovat, ještě před tím stihli eliminovat nebezpečí, že by někdo kývnul na dohodu co podepsal Janukovyč a ve které jim slíbil v podstatě vše, co si práli! No a první bota kterou udělali, sestřelili jazyk národnostní menšiny - rusů! Čímž odkryli svojí tvář. Až na upozornění ze Západu - že tohle je blbě, prezident ten zákon zastavil. Nicméně už tím nastartovali nedůvěru a tak města. která by ještě nedávno šla za nimi jdou najednou proti nim. Další bota a otevření oné Pandořiny skříňky bylo to, že naverbovali do gard příznivce Pravého Sektoru, přívržence S. Bandery, a všelijaké další existence. To když zjistili, že jim po mobilizaci zústává 6000 vojáků kteří jsou ochotni bojovat.

Řešení situace mají v rukoou pánové z Kyjeva, žádné Rusko, Moskva, Putin - ti mohou jen přihlížet a očekávat už za cokoli nějakou sankci ze strany USA a pak se honem přišourá i EU. Zastavení zabíjení má v ruce ta samozvaná vláda. Pokud by odvolala armádu a našla neutrální území přizvala vyjednavače z OBSE a snažila se domluvit, nemusel by tenhle vnitřní konflikt gradovat. Jenže ony rozdováděné gardisty asi těžko v jejich oblibě zabíjet někdo zastaví. Ta akce o které Turčynov a Jaceňuk tvrdí že je protiterorstická zabíjí civilisty - neozbrojené civilisty a pánové z Kyjeva jsou za bukem tak o co GO že támhle někde v dálce padně nějaký civilista s kulkou v hlavě od ostřelovače s rudou páskou na rukávu! A svět i my - jen přihlížímě a podporujeme vrahy, stejně tak jak Amerika podporovala zabijáky v Libyji, nebo v Sirii, stejně tak se to děje i na východě a jihu Ukrajiny - přidali jsme se na stranu agresorů kteří nechtějí jednat a vše řeší silou, ať to stojí co to stojí!

Tady ukazka - pozor drastické záběry.....   zde

Co bude dělat Turčynov, Jaceňuk a jejich pučistická vláda s těmito lidmi, kteří je nechtějí - to ví Bůh ... nejspíš je nechají vyhladit, tak jak si to přeje paní Tymošenková! Jen těžko mohou říci - mám zavřené oči, zacpané uši - z toho tunelu vlak nevyjede....(viz vyjádření pan premiéra Jaceňuka, v neděli se žádné referendum na Ukrajině nekoná ..."to množství lidí ukazuje na to, že to nebudou všechno jen separatisti pane premiére, budete s nimi muset jednat, nebo je zlikvidovat, aby vám nepřekáželi!)

http://www.youtube.com/watch?v=pIP5Qj3DQ60#t=64

I tohle je neméně zajímavá informace -

http://www.novinky.cz/zahranicni/335877-na-ukrajine-bojuji-stovky-americkych-zoldneru-pise-nemecky-list.html

a chcete-li pohled z venčí - tedy z Německého parlamentu - je tad

A nezapomeňte dnes popřát maminkám!  Krásnou neděli a děkuji za pozornost!

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 11.5.2014 8:44 | karma článku: 36,63 | přečteno: 1636x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69