Kulatý stůl bez rytířů ...

…a  „odvolávám co jsem slíbil…“  … co myslíte bude to mít pokračování …“ odvolávám co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil..“?

Je ta naše zvolená reprezentace vlastně vůbec reprezentací? Kdo z vás jim tleská, tedy těm, kteří začali s těmito kotrmelečky a politikařením?  Sezvat si sezení u kulatého stolu a nepozvat všechny, tak to už samo o sobě svědčí o hlouposti, mnozí psavci novinářští by o tom v jiném případě napsali, že to je povolební puč, … navíc dopadl jako fraška, neboť ke kulatému stolu se nedostavili zástupci KSČM, ČSSD, SPD a KDU ČSL, tedy nadpoloviční většina chyběla. Poté se výběrově vyjádřil šéf Pirátů, kupodivu stejně jako pan Fiala i Kalousek – totiž, že nejspíš vzniká skrytá koalice ANO, KSČM a SPD.   To si jistě řekli na tom jejich kulatém stole, nevím sice, kdo s tím nápadem přišel, ale tuším to. Je zvláštní, že nehovořil o koalici ANO, ČSSD, KDU ČSL a SPD?

No a i když je teprve 19 dní po volbách, už jsme se dozvěděli, že: prezident nechá Babiše vládnout celé čtyři roky (hned se ozvali Piráti, že to poženou k Ústavnímu soudu – jen jim unikl detail že na to jim budou chybět hlasy ve sněmovně) taky jsme se dozvěděli, že pan Fiala chce stůj co stůj ten post předsedy parlamentu,  na který má podle něj právo … tedy je to určitě jen proto, že by měla mít opozice tento post, nic jiného za tím nehledejte …, potom jsme se dozvěděli, že Piráti podpoří pana Vondráčka na post předsedy sněmovny, (to vlastně bylo před oním kulatým stolem) a teď to přehodnotí, taky nám nanesli, že chtějí VÍC práce – tedy více členů ve sněmovních výborech, aby je mohli obsadit všechny strany, i když pro některé straničky budě těch výborů moc, aby je svými členy naplnily. Taky nám tu jakýsi „politik“  z Brna jisto jistě napsal o prezidentovi, že je na tuti prolezlej rakem a už mu moc nezbývá … a má to, jak jinak, než z důvěryhodných pramenů,  k tomu se jak meteor vřítil do prezidentského klání Mirek Topolánků a za podpis od senátorů slíbil že nepustí svého kámoše Dalíka, i když mu srdce krvácí – kdo ví komu ještě – třeba jeho ex , nebo těm kterým zabili bratři Mašínové příbuzného a tenhle kandidát na prezidenta je letěl do USA vyznamenat? ,,, Řeknu vám, na tak malou zemičku je toho až až. Ale jak jsem psal je teprve devatenáct dní od voleb. Takže vyčkejme času … ještě se máme na co těšit, hlavně na pořádnou dávku propagandy proti současnému a kandidujícímu prezidentu Zemanovi!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 9.11.2017 15:25 | karma článku: 28,03 | přečteno: 576x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69