Kují pikle za Zemana, kují pikle za Drahoše

S těmi piklemi se nám nějak trhá pytel. Děkuji panu profesorovi za ten pohádkový příměr. Jistě že Zemanovi příznivci kují pikle, ale stejně tak kují pikle i ti, co stojí za vámi. Je v tom jen ten rozdíl, že vy tomu honosně říkáte

strategie, ale u soupeře to nazýváte pikle.  Myslím si, že jsou to na vaší straně úplně stejné pikle. Už jsem si všiml zájmu známých person, třeba ze strany pornoherců,  které vymýšlejí „strategie“ jak přesvědčit středové a nerozhodné voliče, že financování Zemanovi kampaně je neprůhledné a nejspíš to bude z Moskvy, nebo Pekingu. To, že na účet Drahošovi přidávají peníze i lázně je docela úsměvné, ale svým způsobem i sprosté. Můžete mi vy starší říci, jak to máte z lázeňskými pobyty?  Kolik doplácíte? No vidíte a lázně mají na to, aby financovaly půl miliónu na kampaň. Škoda, že to nevložili na Zemanův účet, tam by alespoň věděli, že to půjde na Klokánky a pro děti z domovů.  Ale je to jejich rozhodnutí. Pikle se kují i na hradě a tak se  vymyslely čtyři diskuse s prezidentem.  Říkají se nepravdy, ale u nás je několik typických politiků, kteří ony nepravdy a pikle používají stále, aby byli zajímaví pro média a ta je s velikou chutí dávají ob den do pořadů aby hodnotili situaci. Někdy mně napadá, proč nedostávají tedy prostor i ti, kteří měli ve volbách pod pět procent, třeba bychom se od nich dozvěděli také nějaký kontroverzní výrok či vtipný příměr proti současnému prezidentovi.  Prezident si prý nedělá starosti s pravdivostí svých výroků. No protikandidát také řekl na brífinku, že doufá, že bude moci diskutovat se Zemanem tváří v tvář, abychom se později z rádia dozvěděli, že to není pravda, že by prezidenta vyzýval .. tedy přesněji, že není pravda, že by prosil Zemana o onu diskusi v TV.  Jó, jen blbec nemění názor takhle se baví na adresu Zemana pan Drahoš – ale pokud vím, tak napřed odmítl Zemanovu cestu do Číny a řekl, že pro nás nemá obchod s Čínou velký význam, ale po nějakém čase zase řekne, že obchod s Čínou je pro nás důležitý, protože se jedná o největší světovou ekonomiku.   No a Zeman řekne, že budou dvě debaty, neboť tři by už byly nuda, potom to Ovčáček zvedne na čtyři a zase veliký pokřik … něco jiného říká, potom mění názor. Ale nabídka přišla od televizí  a nejspíš proto, prezident souhlasil, že se zúčastní diskuse v každé televizi. Jestli přijde pan Drahoš je otázka druhá. Neboť ten už odpověděl, že kvůli zaneprázdněnosti kampaní, nepůjde do čtyř debat v TV.  Ale není náhodou debata v televizi nejlepší kampaní? Nebo „pomahači“ usoudili, že by to bylo trochu moc, čtyřikrát vystupovat proti Zemanovi … je otázka jak by to dopadlo.

Za sebe říkám, že volím Zemana, inu každý má svůj názor a já respektuji ty, kteří budou volit Drahoše. Dle mého názoru, je pan Drahoš sice velice slušný pán, dělá krásné piruety, aby dokázal, že má zdravé nohy, ale v politice je benjamínek, k tomu v podstatě pro lidi neznámý a osobně se mu jedná skvěle s panem Kalouskem –tím, který svojí politikou vede TOPku rapidně dolů, zajímavé je, že ho udržela nad vodou také Praha, ale pan Drahoš bude potřebovat lidi, kteří jej budou v politice vést a na to, aby navlékly nitky na zápěstí pana Drahoše lidé typu Mirka, děkuji to vážně nechci. 

Prostě jděte volit, volte podle svého rozumu. Bude to souboj mladých s těmi dřív narozenými a běžní lidé vůči oněm, kteří o sobě tvrdí – jsem intelektuál a mám IQ 145 … ty vole a chci slušnýho prezidenta! ….  No a potom si přečtete, jak tihle lidé dělají kampaň – výsměch Zemanově neuropatii, piruety pana Drahoše, aby dokázal, že mu nohy fungují. Inu byl by dobrý na přehlídky čestných stráží … ale to je tak všechno. Vysmívat se něčí nemoci, je hodně přes čáru. Co myslíte, chová se takhle skutečná dáma? https://zpravy.aktualne.cz/domaci/drahosova-zahajila-kampan-v-pardubickem-detskem-domove-prala/r~c8fcd53afc8a11e78d510cc47ab5f122/ Navíc řekla, nejspíš co neměla, totiž, že na ČT jsou nakloněni Drahošovi, ale že to nesmí prezentovat navenek. Proto Drahoš hovořil ihned o diskusi na ČT. Zeman jde do všech televizí, které se nabídly diskusi zprostředkovat.

No a pro vaše pobavení, amatérsky sestřihané video sportovního výkonu pana Drahoše. ZDE

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 19.1.2018 12:00 | karma článku: 32,13 | přečteno: 1076x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69