Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kubiceho zpráva se stává realitou a kde je Kubice?!

Jen k naplnění této zprávy s jiným osazenstvem, došlo o sedm let později. S tou původní přišel pan Kubice za panem Vidímem z ODS, který týden před volbami do sdělovacích prostředků sděloval - alarmující zprávu o prorůstání organizovaného  zločinu do státních struktur, pochopitelně myšleno těch struktur ČSSD. Tehdejší premiér Paroubek prosadil, aby se jednání o této zprávě, mohli zúčastnit i novináři a kamery. Pan Ivan Langer tehdy nechal mnoho stránek ze spisu ofotit .. svojí nepřítomností, za což si následně udělil pokutu 20 000,- Kč. Samotnou zprávu pak předal novinářům pan poslanec Severa z KDU ČSL. Obsahem Kubiceho zprávy však byly, jak se později ukázalo, neprokázané drby posbírané kdo ví kde. Důsledkem bylo ovlivnění volebního výsledku, neboť zpráva jakoby náhodou přišla a projednávala se v témže týdnu, ve kterém se konaly parlamentní volby.

Tak trochu podfuk .. vlastně ani ne podfuk ale pořádná sprosťárna. Později se tehdejšímu šéfovi UOOZ, dostalo zadostiučinění a odměny za tuto službu a byl ustanoven do funkce ministra vnitra. Ptát se, co tento člověk v tomto rezortu udělal je asi zbytečné. Policistů se nikdy nezastal, naopak jako poslušný úředník jim sebral stejně jako hasičům, na Kalouskův popud  deset procent z platů a když se s tím nechtěl smířit pan policejní prezident Lessy a navíc se dostal do sporu s Kalouskem, který se snažil ovlivňovat vyšetřování kauzy Casa a paní Parkanové, dokonce si pan Lessy dovolil vyzvat policisty, aby se nedali odradit a vyšetřovali bez ohledu na postavení či nátlak politiků, našel pan Kubice prostředek, jak se Lessyho zbavit.

Pan Kubice má celkem více neprůhlednou minulost nežli současní ministři o kterých už víme, že někteří z nich nejsou zrovna chudí a že mají pěkná sídla, jiní mají několik bytů ... no asi si na to vydělali, nebo je snad mimořádné, že pan Schwarzenberg je jedním z nejbohatších lidí v Evropě a zároveň nejzadluženějším ministrem vlády Petra Nečase - neboť nakupuje pozemky apod. Ale vraťme se k panu Kubicemu - ze životopisu se dozvíte, že měl blízko k evangelické církvi. Jen se nedozvíte jakou má ten pán odbornost. I když dnes je to asi už jedno. Jen je paradoxem, že tehdejší jeho zpráva byla jen kusem papíru bez důkazů, souborem domněnek a konstrukcí, zatímco výsledek práce současné UOOZ dává odpovědi na otázky jak to vlastně s tím prorůstáním čehokoli - řekněme toxického přátelství s kmotry, ovládání kontrarozvědky milenkou premiéra, odměňování za to že se udrží vláda - takže výhoda za výhodu  a kde je dnes pan Kubice ... no přece uprostřed toho dění a v podstatě i jeho součástí - a proč by ne - Nagyová domlouvá podmínky za jakých pání rebelové odejdou, pan premiér jí k tomu úkoluje a pan Kalousek jim přiděluje přiměřeně teploučká místečka! Pan Kubice pochopitelně o níčem neví, stejně jako paní čistá netoxická Němcová nic neví, dokonce ani místopředseda ODS doktor Pospíšil nemá ani páru co se ve vedení dělo když si rebelové postavili hlavu a řekli něco za něco! Nejsou tohle ty Havlovy paradoxy?

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 12.7.2013 8:23 | karma článku: 33,33 | přečteno: 1540x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Maďarský premiér Orbán je na Ukrajině. Poprvé od začátku války

2. července 2024  6:19,  aktualizováno  8:14

Maďarský premiér Viktor Orbán v úterý poprvé od vpádu ruských vojsk na Ukrajinu přicestoval do...

Před vrchním soudem stane žena obžalovaná z kuplířství, dostala osm let

2. července 2024  7:51

Olomoucký vrchní soud se zabývá odvoláním Aleny Czakóové z Třince, které ostravský soud uložil osm...

V Mexiku našli 19 mrtvých, zřejmě oběti krvavé války drogových kartelů

2. července 2024  7:04

Nejméně 19 mrtvých si vyžádal střet dvou drogových kartelů ve státě Chiapas na jihu Mexika....

Hurikán Beryl v Karibiku zesílil na nejvyšší stupeň. Prožene se i kolem Jamajky

2. července 2024  6:16

Hurikán Beryl v jihovýchodním Karibiku zesílil na pátý, tedy nejvyšší stupeň, informovalo americké...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik