Kde jsou sankce pro Kyjev - spravedlivý Západe?

Jsem přesvědčen, že mnoho lidí v naší zemi sleduje zprávy kolem dění na východě a jihu Ukrajiny! Co od toho očekávala vláda Kyjeva, je jasné - zbavit se nepohodlné opozice. Zatím nezazněla nabídka k jednání, nezazněl smířlivý krok a odvolání alespoň té části armády, která skutečně zabíjí vlastní lidi. Co si budme nalhávat ti kteří to dělají se rekrutovali z Pravého sektoru a sympatizanti fašismu. Ostatně veřejně to přiznala Kyjevská vláda, když sdělila, že tyto gardy budou páteří armády.

Ptám se - Vás vy odpovědní, pokud sledujete skutečně co se tam děje, pokud nepapouškujete fráze určené EU nebo USA, ptám se vás jak dlouho necháte zabíjet lidi na Ukrajině? Jak dlouho vám to bude trvat než se dohodnete na rázném kroku a oddělení bojujících stran - kdo bude první kdo řekne - dost zabíjení - kolik potřebujete zabitých civilistů?

Samozvaný prezident Turčynov řekne "co si budeme nalhávat, obyvatelé sympatizují se separatisty, to ztěžuje operace" .. ptám se kde je chyba? Neni ta chyba náhodou v Kyjevské vládě když jí nechtějí? Koho tam letají bombardovat bojovými stíhačkami, či vrtulníky, když lidi v těch městech prostě nechtějí tuto vládu, nechtějí být svázáni s režimem, který zastírá to, že není schopen ovládat fašistické bojůvky a v podstatě ani zemi? Dokázali zatím jen muvit a brát si dlluhy. A se vší pravděpodobností ono převedení vyšetřování konfliktu v Oděse do Kyjeva, bude mít své plody v tom, že se zjistí, že to rozpoutal nejspíš nějaký Putinův pobočník .. prostě zase Rusko. Proč? Inu snadná odpověd za nějakou protislužbu ty dolary dostat Kyjev musí a sankce bude na cestě! Vždycky jsem se domníval že jsou tady organizace které dokáží zamezit takovému dění, ale jak se ukazuje nejsou - za vším je byznys a cena lidského života je v dnešní době nicotná!

Proč se odváželi údajní podezřelí z akce v Oděse do vězení do středu Ukrajiny? Proč naše TV neinformuje o dalších protestech v Oděse? Vůbec - proč neinformuje objektivně?! Vážně je málo takovéto zvěrstvo? ...zde

Vážně se bude vedení EU skrábat na hlavě a sledovat vývoj situace? Je to HNUS, HANBA a obrovská neschopnost. Umí jen udělovat sankce Rusku - ale to je jediné která už několikrát žádalo o to, aby se konečně státy dohodly a zakročily, aby nenechávaly zbytečně umírat lidi!

vzpomněl jsem si na jednu repliku ze Švejka..  ježišmarjá neblázněte, kam to střílíte, vždyť jsou tady lidi...

 

Děkuji za pozornost!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 5.5.2014 18:25 | karma článku: 39,33 | přečteno: 1722x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69