Kamikadze nové doby.

Rusko i Asad jsou v podstatě „sebevrazi“.  Rusko je tak naivní, že jde do Británie otrávit dvojitého agenta Skrípala a jeho dceru, kterého před osmi lety vyměnili za jiných deset agentů.

Z těch osmi let, Skrípala a jeho dceru pět let sledují (pokud to nebylo jinak a nedělal Skrípal pro Rusko)napadá mně, proč je nesledovali celých osm roků?  Na jejich likvidaci si naivně vezmou jed, který se údajně nevyrábí, a nevyráběl nikde jinde na světě. Navíc jsou tak neschopní, že si vezmou sice čistý, ale neúčinný jed. Prostě diletanti! Takže paní premiérka ví už následný den, že jedem je novičok a že za tím stojí Rusko. Ministr zahraničí dokonce ví, že to bylo na rozkaz samotného Putina.

No a s Asadem je to podobné.  Vítězí díky pomoci RF, kterou o pomoc požádal a vždy, když už se schyluje k ukončení války, tak se rozhodne jen tak cvičně si tu a tam použít nějaký chlór nebo sarin apod. které už před lety za dohledu USA  zlikvidoval (zato USA své chemické bojové látky nějak opomnělo zlikvidovat a samo jich ve Vietnamu použilo sakra dost, k tomu i napalm a nášlapné miny – ale to jsou USA – ty mohou, proti nim si totiž nikdo netroufne uplatňovat sankce nebo snad jim pohrozit raketovým útokem)  A tak se pan prezident Asad z rozmaru rozhodl, použít chemii na město, které měl obklíčené svojí armádou a IS je téměř poražen .. nebo se spíš vrátil do míst svého vzniku, do Iráku a část i do Evropy jako ubozí imigranti, kterým hrozí nebezpečí v jejich milované Sýrii. A to všechno proto, aby dal záminku Americe a jejím kámošům aby se ho konečně zbavili a Sýrii zničili, jako ostatně mnoho jiných zemí!  Ještě ani nestačila doznít v RB OSN slova o snaze zjistit jak to skutečně s oním chemickým útokem v Sýrii bylo, kdo za ním stojí  a už se tito světovládci opět chopili svých válečných manýrů a rakety létají na cíle. S humorným dovětkem, o snaze se vyhnout civilním obětem …   V hlavním městě, tak to musí mít vážně hodně inteligentní rakety!

No řekněte, nejsou to blázni?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 14.4.2018 9:16 | karma článku: 37,86 | přečteno: 1176x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69