Ještě jednou Paříž, nebo spíš média?

Tak se nemohu zbavit dojmu, že tu jednotu politici zůčastnění v Paříži na manifestaci proti terorismu, neberou tak vážně. Když jsem si vyslechl, že šli v čele oné obrovské manifestace a shlédl potom jak to skutečně bylo, tak mi z toho je smutno! Ale ono to není nic vyjímečného! Dnes jsou tyto osoby chráněny víc nežli běžný člověk. Čím jsou vyjímeční? Tím, že se dostali na výslunní, tím, že umí mluvit, že umí lhát bez uzardění, že provokují konflikty a posílají lidi do válek? Že sami sebe už pasovali na post hodný  božstev na Olympu, to vídáme každý den a to nemusí být zrovna světoví, politici, ale i ti naši, kteří hrají ten náš republikový přebor. V rámci světa spíš přebor okresního formátu.

Takže asi tak ..." vy si to vezmete tady, vyklidíme ulici, aby bylo bezpečno, co kdyby náhodou někdo chtěl hodit vejce, nebo zdvihnout na někoho z vás nedejbůh nějakou kartičku, zbytečná práce pro gardarmerie a sepisování na služebně. Tak chvilku postojíte pro fotografy, potom ujdete těch povinných dvěstě metrů, abychom to mohli natočit do zpravodajství, a potom na raut. My do toho hodíme zvuk z manifestace, aby to vypadalo věrohodně, no a jak se říká:  vlk se nažere a koza zůstane celá!"

Do čela se stavěli králové, dnešní mocní se musí schovávat, přesto nám média podají dobře sestříhaný kus, abychom cítili tu jednotu papalášů s lidem! Nezvedá se vám z toho trochu žaludek?

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 15.1.2015 15:48 | karma článku: 33,70 | přečteno: 1002x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69