Jediný správný názor je ten, že Rusko je agresor!

Jediný další správný názor je ten, že Krymská vláda premiéra Jaceňuka je ta správná a legitimní. Jediný správný názor je ten, že EU a USA dělají dobře, když udělují Rusku lekci za Krym. Jediný správný názor je, že Krymské referendum je neplatné a lidi měli kušovat.  Tohle všechno se nám vnucuje jako jediná správná myšlenka. Kdo opouští stádo se samostatným myšlením a myslí si, že vláda Majdanu je nelegitmní, protože vznikla na  základě násilí, že sesazení prezidenta, přijímání nových zákonů, sesazení vlády za pomoci namířených zbraní na poslance parlamentu, ale i právo na sebeurčení krymské většiny obyvatel, že sankce pomohou jen k vzniku dalšího kola zbrojení a studené války.   Tak takový člověk se stává nebezpečným nebo minimálně pomýleným.

Podobně to prezentoval v dnešních OVM pan ministr Stropnický na adresu Standy Berkovce a dalších, kteří odjeli na Krym se podívat jak tam ono referendum probíhalo. Všimněte si zajímavou věc, u nás už neexistuje v médiích žádný oponent. Dokonce ani ty, kteří se z onoho Krymu vrátili a viděli to na vlastní oči, nejsou vyzváni k rozhovoru. A když přeci, pak se hovoří o všem možném jiném, jen ne o tom, jak to tam probíhalo jaká byla atmosféra, kolik tam stálo tanků, transportérů, těžkooděnců, či ozbrojenců - nejspíš z Ruska. Začíná nám doba jednostranných informací, jako to bylo za vlády komunistů? Taky budou všichni s jiným názorem označováni za politicky nezralé, naivní, pomýlené .. a vůbec ...?! Co kdybychom začali všichni manifestovat 4. července a vykřikovali - " S USA na věčné časy a nikdy jinak!" ( .." and fuck EU."..).  

S velkým údivem jsem poslouchal pana ministra obrany, jak argumentuje tím, že to viděl v televizi jinak. Že by pan ministr Stropnický byl tak naivní že nepochopil tu propagandu, která se tady na nás z médií valí?  Že lidi si sháněji informace v cizích médiích aby si mohlo porovnat v čem všem se nám lže? Nezdá se vám, že tak trochu .. no v poslední době asi už hodně ..."je něco shnilého ve státě..(tomto)? No krom té naivity, na kterou nevěřím je ještě jedna možnost. Že pan Stropnický musí držet basu s EU a myšlením NATO i USA a tak nám rozvněž lže. A nebo - což by bylo ale hodně tragické, věří také tomu, že získání vlády pomocí hořících lahví, lidí rekrutujících se z extremní pravice, pohrobků Bandery, výtržníků z řad fanoušků fotbalového klubu (a viděli jsme co dokáží ti naši) a nácků ... že tohle vše je naprosto legální způsob demokratického jednání v zemi a shození prezidenta a vlády. Že výhrůžky poslancům likvidací když nebudou hlasovat tak jak si někdo přeje, nebo zfackování prokurátora, či ředitele televize - že všechno tohle je normální a patří do demokratických procesů včetně toho, že samozvaná vláda která nemá legitimitu svobodně zvoleného parlamentu, podepisuje smlouvy a úvěry.  V tom případě žiju někde úplně jinde, nežli v demokratické zemi. Ale asi v zemi, kde zítra už nejspíš budu přemýšlet o tom na který hřbitov se vydat - protože už nejsou informace kam se vydat v případě nebezpečí války. Leda by nás někdo ochránil .. ale myslím si, že neochrání. Nikdy to nedělali a když už někoho chránili, tak to byli jejich vlastní zájmy a nebo nějaké rebelující skupiny vrahů a výtržníků. Ona totiž se chaotická společnost lépe řídí z poza opony!

Cíle OSN, definované v Chartě, jsou následující:
- udržovat mezinárodní mír a bezpečnost;
- rozvíjet mezi národy přátelské vztahy založené na respektování zásad rovnoprávnosti a práva na sebeurčení národů;
- spolupracovat při řešení mezinárodních ekonomických, sociálních, kulturních a humanitárních otázek a podpoře základních lidských práv a svobod;
- být centrem pro koordinaci kroků, které národy podnikají v zájmu dosažení těchto společných cílů.

 

no comment

 

 

Jak vypadá schizofrenie některých generálů? Asi takto:

"Ruské jednotky na ukrajinské hranici jsou velmi, velmi početné a velmi, velmi připravené," prohlásil podle agentury Reuters šéf spojeneckého velení v Evropě, generál Philip Breedlove. Pohyby ruských vojsk podle Antonova během minulého měsíce sledovalo osm skupin mezinárodních pozorovatelů. Ti se podle něj shodli, že Rusko v pohraničí nepodniká nic, co by mohlo jakkoli ohrozit bezpečnost sousedních zemí."Spolupracovali jsme s našimi partnery, jak to jen šlo. Mohli nahlédnout, kamkoli se jim zamanulo. Nemáme co skrývat," citovala Antonova agentura Reuters

Zdroj: Idnes

Co myslíte dočtete se tady někde zprávu od skupin mezinárodních pozorovatelů? Ani náhodou!

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/401975/Tak-kdy-konecne-uz-zacne-to-bombardovani-Krymu.htm

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 23.3.2014 15:51 | karma článku: 37,77 | přečteno: 2883x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69