Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak vidno, je tato demokracie tak mladá,

že mnozí neví, co to demokracie je! Po vyslechnutí části projevů z oné včerejší demonstrace, se nemohu zbavit dojmu, že lidi, kteří tam tleskali v podstatě téměř všemu,

, nad těmi slovy ani nepřemýšleli. Minář – nechce jít do politiky (ale diktovat co má politik dělat, to chce a dělá), nebudeme krást studentům jejich výročí revoluce, přesto si přihřáli polívčičku (nejspíš aby vyplnili ony dvě plánované hodiny protestu). Respektujeme výsledky voleb a chceme chránit demokracii (ale určují, kdo se má z vlády odvolat a nerespektují rozhodnutí st. zást. o zastavení stíhání Babiše v kauze Čapí hnízdo). Hovoří o tom, že respektují volební výsledek, ale nehodlají respektovat rozhodnutí sněmovny odmítnout návrh senátora Lásky, na stíhání prezidenta pro porušování ústavy. Sice tvrdí že respektují výsledky volby (i prezidentské) ale jeho právo udělit abolici, označují za jeho zlovůli. A dnes – dnes se ukazuje, jak se k těmto věcem staví média – a která jsou skutečně nestranná. Ráno si  pár řvounů a hvízdalů přivstane, aby stihli premiéra při pietním aktu na Národní. Řvou na něj  „srabe“, ale mluvit ho nenechají – to pískají a řvou. Podobně to dělá i Minář- neřve ani nepíská, na to si získal  své „startery“ a vyvolávače hesel, ale nehodlá se dozvědět konkrétní věci, jak se to má skutečně s Agrofertem, jakou možnost má manželka premiéra, ovlivňovat chod Agrofertu ve správní radě. Víte co je směšné – že těm křiklounům se sice líbí kapitalismus, ale kapitalistu a podnikatele k smrti nenávidí … a nějaké argumenty – ty se vůbec nepřipouštějí! Tvrdí, že tenhle člověk údajně krade, ale už nepřipomenou zlodějiny devadesátých let. A lidi tam postávající nechtějí slyšet důkazy. Miliardář? Proč by to dělal. Nakonec si nebere ani plat, ale odevzdává ho na pomoc matkám samoživitelkám. Čím to je? Že by za tím stáli právě ti z této doby, kteří mají obavu, aby se nezačalo otevírat něco z té doby?

Co je smutné, že v tomhle hnusu, ostouzení, nálepkování, převracení historie úplně zapadá student Opletal a další studenti odvezení do koncentráku. Nehovoří se o tom, jaká zvěrstva na našich lidech způsobili Němečtí fašisti.    Čest památce Jana Opletala, čest všem těmto hrdinům!

Nedalo mi to, abych svůj článek nerozšířil opět o důkaz toho, jak mladá je tu demokracie a jak se dokáží někteří lidé  chovat naprosto nedemokraticky, jako hovada! (omlouvám se za to slovo) Dnešního dne, tedy 17.11.2019 při uctění všech, kteří měli podíl na listopadových událostech, premiérem, bylo na něho pokřikováno "srabe" , nebyla mu však dána šance hovořit, neboť skupinka výtržníků pískala a pokřikovala na premiéra. Při podobné situaci, kdy šel položit na Národní, květiny V. Klaus ml. s dětmi, na něj řvali " ty zkurvysyne" ..."ty Putinova děvko".  Naopak pak Kalousek, tento kontroverzní politik a nejméně oblíbená osoba ze všech politiků v zemi, měl u těchto lidí úspěch, dokonce jej někdo posílal i na Hrad, což u něj vyvolalo slzavý efekt, dále byl aplausem odměněn i pan Primátor Hřib, je otázka, zda mu budou tleskat když přijde Slávie o sponzora a z Prahy zmizí cizinci z Asie což sníží příjmy hoteliérů i restaurantů. Suma sumárum, mám dojem, jakoby v Praze byl vypuštěn jakýsi nebezpečný plyn, který napadá mozkové buňky. A i kdybych se snad mýlil, tak jednoznačně vím, že tohle není demokracie v pojetí těch, kteří křičeli před 30. lety - NEJSME JAKO ONI ...  ano nejsou - TIHLE JSOU HORŠÍ. Brutální hulvátští a rozdělující zemi!   Smutné je, že současná policie nedokáže zakročit, přestože vidí, že se děje verbální napadání úřední osoby!

Pěkný večer vám všem a pokud máte ještě chvilku, přečtěte si i včerejší článek, třeba se vám bude líbit a dáte mu také karmu - děkuji!

článek v podobném duchu najdete ZDE

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 17.11.2019 10:51 | karma článku: 38,23 | přečteno: 985x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

Chceme osvobodit Haiti, říká šéf gangu. Je na seznamu nejhledanějších lidí FBI

30. dubna 2024  20:16

Stíhá jej haitská policie, je na seznamu deseti nejhledanějších lidí americké FBI a OSN na něj...

Hackeři nabourali web běloruské KGB. Zveřejnili udání a nabídky, i z Česka

30. dubna 2024  20:16

Hackeři sympatizující s opozicí proti autoritářskému režimu běloruského prezidenta Alexandra...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik