Jaceňuk nechce platit za plyn, tak nabídku označil za Ruskou léčku!

Vlastně nechápu, proč?  Co vlastně chtějí. Jedno je jasné, to, co nechtějí, je platit za z části kradený plyn. Asi ne nadarmo si Julie Tymošenková proležela nějaký čas v cele s televizí a fňukáním jak hrozně je nemocná, i hladovku držela a jen se postavila na nohy hned chtěla házet atomovky na rusy žijící na Ukrajině, nebo je prostě jen střílet. No a pan samozvaný premiér Jaceňuk nechce splácet dluhy. Zároveň řekl, že: " jestliže je plyn, zboží, pak oni budou obchodovat v rámci kontraktů..." ale už zapomněl na to, že v rámci těch kontraktů dluží Rusku dvě miliardy dolarů za dodaný a spotřebovaný plyn. 

Vlastně mne velmi překvapuje to, jak je Rusko trpělivé, no jistě nechce přijít o své peníze, ale o ty by v případné arbitráži stejně nepřišlo, protože ať už je politika jakákoliv, tak dluhy za zboží jsou nemyslitelné. Nejspíš bych panu Jaceňukovi sdělil, že od příštího pondělí zastavuji dodávky plynu na území Ukrajiny a finito. Když mají peníze na to, aby vedli válku s vlastními lidmi, a jen tak zničili město, postříleli mj. spousty civilistů, pak to není ten správný obchodní partner.  Co je legrace, to, že tenhle obchodní partner připadne do "naší" rodiny - tedy EU. Co na to Brusel? Co budou soudruzi tam vymýšlet až si ten Ukrajinský spolek dupne a řekne kašleme vám na smlouvy, a ty půjčky co jste nám poskytli, vám nebudeme splácet. Co potom? Odpustíme jim je? Ostatní země v EU si utáhnou opasky a Jaceňuk a spol budou vysmátí?

Takhle nějak to uděláme s Ruskem .. budeme je tlačit dolů, USA a EU nám s tím pomohou a koncem roku nám ty dluhy odpustí!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 11.6.2014 17:56 | karma článku: 38,24 | přečteno: 1517x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69