Já jsem poslanec parlamentu České republiky a kdo je víc?

Aneb papaláš o papaláších káže. Podíval jsem se na video, kolující po FB, kterak pan Kalousek, velký toť pán, si vehementně otevíral zábranu, která přehradila cestu k pražskému hradu, v době návštěvy Čínského prezidenta.

Tak trochu přehrával a dával na odiv svojí důležitost tím, že policisty informoval o tom, že on je POSLANEC parlamentu a oni nemají právo mu bránit projít veřejným prostranstvím. Myslím si, že byl vedle, protože tím, že je poslancem parlamentu, není nadčlověkem s možným vstupem kamkoli. Nejspíš kdyby šel do zakázané zóny v lomu, kde se chystá odstřel, by nejspíš svoje machrování tím, že je poslanec, nepoužíval. Ale tady za ním stál dav asi pěti set lidí a tomu davu musel ukázat, kdo to je Kalousek! Policisti naopak vrátili pana poslance na zem mezi normální lidi, přestože jim zkoušel vyhrožovat tím, že zavolá ministru vnitra a jiným moc důležitým lidem a pěkně to policistům osladí. Vždyť oni nechtěli pustit Poslance Kalouska k hradu a to měl tak moc důležitou práci. Poté co se provlékl skrze zábrany a ještě si přibral pana Štětinu, u kterého upozornil na to, že je to poslanec Europarlamentu, na kohosi tam křikl .. dej to sem a dostal vlajku Tibetu se kterou popošel asi tak deset metrů kde jej policisti zastavili a tam už se svým poslaneckým mandátem i s protestem, zůstal. Domnívám se, že ti policisti si jistě vzpomněli, kterak jim tento pán v roli ministra financí, sebral deset procent z platů, zdanil jim výsluhy, vyhrožovala vyšetřovateli v případu letadel Casa a postaral se i o odchod policejního prezidenta Lessyho. Je to prostě papaláš Kalousek,,, on je poslanec parlamentu a může přeci vše.

Dlouholetý místopředseda TOP09, Pavol Lukša, odchází ze strany kvůli Kalouskovi. Jako důvod uvedl neakceptovatelnou změnu orientace strany prosazovanou předsedou Miroslavem Kalouskem. „Ta obsahuje ve většině případů pouze útoky, agresivitu a nenabízí žádná řešení,“ tvrdí Lukša.  

A co na kritiku bratr Kalousek? … „Je to od něj velmi hezké,“ komentoval rezignaci dlouholetého člena Miroslav Kalousek s tím, že Lukša alespoň předešel nepříjemným krokům, které by vůči němu musela strana podniknout. „Tak jako vůči každému, kdo se ve svých názorech netají xenofobií a proruskou orientací,“

Článek ZDE

Co na  závěr? Nepřipomíná vám to nápadně ony větičky ve stylu ... " a kdo to má....?"  Nepřipomíná vám to onu dobu zašlou, já jsem tajemník KSČ? ... nebo Já se znám s ... XY?   Co myslíte mají tací stále ještě právo být na vrcholu politiky a určovat lidem co mohou nebo nemohou, co mají nebo nemají.

Vážení vyrostli nám noví papaláši, ti minulí měli plnou pusu Komunistické strany a ti současní ji mají plnou Demokracie?  Ti minulí, když se někoho nepohodlného chtěli zbavit tak to byl protisocialistický živel, který inklinuje k militaristickým Spojeným státům Americkým, a ti současní zase argumentují xenofobií a inklinací k Rusku. Taky kroutíte hlavou? Je to na nás komu dáme příště šanci, ale těmhle by to být nemělo! No a pan Kalousek - ten by si měl uvědomit,  že na toaletě jeho exkrement páchne úplně stejně, jako každému z nás a nezmění to ani jeho poslanecký mandát!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 31.3.2016 19:26 | karma článku: 39,38 | přečteno: 1471x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69