Hledači důkazů mají smůlu.

Zatím je vždy předběhly zbraně a výbuchy. Tedy pravda v některých případech to bylo určení viníka ještě před tím, nežli se našel nějaký skutečný důkaz. Takže právnicky řečeno – důkazní nouze.

Ale znáte to, když si chtějí kluci hrát s rachejtličkama, tak si prostě hrají. No a než si střílet na vlastních střelnicích s postavenými kulisami, tak si zastřílí do těch reálných někde u sousedů. I když dnešní fotorafie o zásazích Amerických tomahawků na Novinkach mi připadá také jako kašírované kulisy. No i kdyby ne, pak si myslím, že dva, tři obrázky o úspěšnosti, po vystřelení 105 raket, moc nesvědčí. Když se podíváte na mapu Amerických vojenských základem, tak to hodně připomíná rakovinové bujení, metastázy které se stále rozšiřují. Vlastně jsem ani nezjišťoval, kolik jiných zemí má v cizích zemích své základny, ale tuším, že ten počet je proti těm Americkým, nicotný. Konkrétně na severu Sýrie mají deset zakladen, jednu společnou s Brity. Napadá mně, zda existuje vůbec nějaká chemoterapie pro Zemi. Taková, která by vrátila vše zpět. Aby se armády vrátily do svých zemí a neokupovaly tak cizí země. Vlastně se děje něco podobného co bylo v dobách kolonií.

A pravda? Ta je někde v nenávratnu! Vede násilí schovávané pod pláštíkem humanity a demokracie. Takže se vlastně příště raději ani neptejte – dozvíte se vždy to samé: bylo to nezbytné, bylo to legální, byl to vzkaz, je to v zájmu národní bezpečnosti …. Ale koho? Kdo na této zemi ohrožuje USA, kdo ohrožuje Francii, kdo Británii? Odmítám vynucené autority, které rozhodují násilím. Ony totiž doby, kdy učitelé mlátili žáky přes ruce rákoskou, jsou už dávno pryč. Ale zdá se, že někteří u těchto metod zůstali. A pro vás jen zajímavá otázka. Víte ve kterém známém textu najdete slova: „ Rudá rakety záře, třesk výbušné ráže….“.  ?  Zkuste zapátrat.

Kdo ví, třeba jednou skutečně Pravda zvítězí!

Příjemný den všem!

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 15.4.2018 11:26 | karma článku: 35,09 | přečteno: 835x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69