"Extrémisti" děkují policii!

Slyšel jsem i četl, nejedno poděkování policii, za to, jak se chovala při včerejších demonstracích. A je to dobře. Asi nevadí, že oddělila několik tisíc demonstrujících proti EU, proti islamizaci Evropy, pro zachování našich

hodnot, proti měkkému premiérovi, který má obavu hájit naší zem apod.

A i když byl jeden z těch záběrů, z místa kde se „střetli“ odpůrci islámu, s jeho příznivci, nejspíš režírován a to tak viditelné, až vzniká otázka, proč vlastně mají oni pánové v černém, ty světlé kukly na hlavách? Ona totiž takhle nacvičuje policie zákroky proti demonstrantům – a tady to nejspíš bylo divadélko pro televizi a fotografy. (můžete zhlédnout ZDE,  za povšimnutí stojí ta skutečnost, že celou jednu minutu jsou oni " náckové" bez policejního dohledu a nic nedělají, stojí spořádaně na pomyslné čáře) Tak i s tímhle vtipným kouskem, je třeba jim poděkovat. Hlavní, kdo by měl děkovat, je organizátor příznivců imigrace, příznivce Majdanu, odpůrce Putina, Ruska, Zemana a milovník Havla, Sobotky a všeho Amerického, pan Peszyňski. Domnívám se totiž, že ta policie jej uchránila před pár šrámy a modřinami, kdyby neoddělovala těch pár příznivců, kteří se k němu přidali. Stále jsem čekal na jím proklamovanou Uličku hanby, ale dělejte se stovkou příznivců pana premiéra, uličku pro několik tisíc lidí, kteří umí myslet trochu dál nežli od snídaně do oběda a poté večeře. No a i když se ukázalo, že ti, jak říkal tento pán, „slušní“, byli v tak malém počtu, že z toho musí být pan premiér velice smutný, tak nelze ubrat panu Peszyňskému na jeho bojovnosti, vytrvalosti a snaze se dostat do té pražské kavárny, hlavním vchodem a být oslavován celebritami a politickými špičkami.  Uličku sice nevystavěl a na těch protestech je figurkou podobnou Pepkovi Vyskoč ze Švejka, ale zaslouží si obdiv, protože jiní by to už dávno vzdali. Kdo ví, třeba se domnívá, že se jednou stane jako jeho idol, také oním disidentem, který se hrozně ožere, až zemře pan Zeman.

Jak jsem už napsal, v podstatě nebylo důležité že se nedal provést onen sjednocený pochod odpůrců imigrantů radikálního islámu. A i když se naše média opět snažila a jejich počty byly řádově desetkrát nižší, nežli skutečnost, tak každý si mohl docela snadno porovnat, co většina lidí v této zemi chce a žádá. Důležité je jedno – VYTRVAT. Jsme potomci lidí, kteří i umírali za myšlenku českého národa, za myšlenku, pro kterou bojovali slovem i skutky. Nenechme tohle naše kulturní dědictví padnout, jen proto, že někdo si nechává našeptávat to, jak je důležitý, vstřícný a jak musí jednat jinak, nežli je vůle lidu, kterému má sloužit.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 7.2.2016 11:54 | karma článku: 40,81 | přečteno: 2308x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69