Dvanáctý apoštol Nečasova orloje odchází!

Tak a máte po ptákách, už nebudete moci vyčítat PROMOPRO. I když v podstatě peníze na předraženou zakákazku obstarával pan ministr Kalousek, takže by měl odcházet ruku v ruce s Vondrou, ALE.... známe Kalouska ten se tím svým drápkem udrží, proto postavil před sebe Karla. Kdo sledoval vystoupení pana Vondry při jeho demisním projevu, tak slyšel správná slova! Občané mu nedali důvěru ve volbách do Senátu - takže očekávaný kotec se nekoná a šup s tebou pryč ty černá ovce!

Je velice legrační se zaposlouchat do těch keců které pánové vedou...Vondra řekl, že: ministr potřebuje k výkonu své funkce jednak kompetenci a jednak důvěru voličů. Důvěru ztratil v podstatě ještě dřív, než nastoupil na tento post. Jestli si dobře pamatuji, tak pan Vondra má kvalifikaci takovou, že tuším, nikdy nebyl na vojně a je geografem. Přesto dokázal dobře říci, že není pro toto místo kompetentní. Že na to ale přišel až po tak dlouhé době, je pro mně záhadou. Nicméně jsem šel do vývrtky, když v zápětí vyřkne premiér Nečas do světa tuto pitomost: .... poděkoval mu za kvalitní práci. A následně Vondru označil za nejkompetentnějšího ministra obrany za posledních 20 let.

A já jsem si při Vondrových slovech o tom, že nezískal důvěru občanů vzpomněl na ony průzkumy, která dávají Nečasově vládě nějakých 15%. Nebylo by na čase, aby si to uvědomil i pan Nečas, nebo si myslí, že když vyhodí všechny a obklopí se jinými,  že mu to přidá na popularitě? Není to tak trochu o tom, že je slabým premiérem, že nekomunikuje s opozicí ani s veřejností, že dělá kroky, které mu předepíše Kalousek a on není schopen mu říci DOST! Není to i o tom, že táhne tuhle zem k hospodářskému a morálnímu úpadku? Jakou přebíral zem Topolánek v r. 2006 a jak to tady vypadá dnes? Zlodějina na každém kroku, korupce která se neřeší, např. firma, údajně podporující LIDEM získala zakázku za tři miliardy? Kdo ví, že by kachna? Nebo za to může zase jen nějaká sekretářka? Vážně jim už se věřit nedá a to i když odstupují sami a nejsou odvoláváni - ostatně je to stejně zase záležitost na efekt. Předpokládám, že se někde uvolní nějaké pěkné místečko třeba na ZU v USA. Saša bude mít zase pelíšek a lidi to nejspíš zklidní....  Vždyť co by jste chtěli, tak poctivě to ten Petr vyměňuje, už jich zbylo tak málo.

Bývalo "nás" patnáct a zbylo nás jen 5  .... zato těch nejlepších

Petr Bajza, Antonín Bejval, Pepa Zilvar (z chudobince), Čeněk Jirsák a Éda Kemlink!

 

 

A jen tak na ukázku jak čiperné máme ministry, to se nedivím že potom řekne pan premiér že jeho sekretářka dře jako kůň.....

 

Náš nový ministr spravedlnosti Pavel Blažek je velmi schopný človíček: Jak to může jeden člověk stihnout?

 1. Dozorčí rada - Nadační fond - občané Brnu střed - v likvidaci,

 2. Horeso s.r.o. - v likvidaci,

3. MINAS a.s. - v konkurzu,

4. Brněnské vodovody a kanalizace a.s. - člen představenstva,

5. Teplárny Brno a.s. - člen dozorčí rady,

6. Spalovna komunálního odpadu Brno a.s. - člen dozorčí rady,

7. Jižní centrum Brno a.s. - člen představenstva,

8. Brněnské komunikace a.s. - člen dozorčí rady,

9. Lesy města Brna a.s. - člen dozorčí rady,

10. Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s. - člen dozorčí rady,

11. SOFTIR a.s. - člen dozorčí rady,

12. Panelárna St. Město a.s. - člen dozorčí rady,

13. Víno Marcinčák, a.s. - člen představenstva,

14. DŘEVMAT s.r.o. - společník,

15. Libiczek s.r.o. - společník,

16. EXPON s.r.o. společník….,

Tak tomu říkám manažer! Už jen všechno to stíhat…jak je vidět, je nový ministr

spravedlnosti muž na svém místě! Zastupitel Macek přitom upozornil na to, že manželka nového ministra získala od městské části Brno – střed za dobu jeho působení ve funkci radního exekuční zakázky za cca dva miliony korun.

 

 

Autor: Miroslav Nigrin | středa 28.11.2012 15:27 | karma článku: 28,78 | přečteno: 1178x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69