Dalík a jeho pět let v kriminále!

Tak jsem si přečetl titulek, načež článek okamžitě a střelhbitě zmizel ze stránky Idnes. No nejspíš si ho autor ještě vzal k doplnění relevantních údajů a opravě pravopisných chyb, v zápětí se však zase objevil. Ale zatím stačí, ten titulek, něco v tom smyslu, že žalobce žene Dalíka k soudu. No myslím si, že jediný kdo musí spěchat a být z toho nervózní je pan žalobce. Pan Dalík s pravděpodobností hraničící s jistotou se nemá čeho obávat. Stejně tak jeho kámoš Topolánek - jeen kdyby se našel někdo a začal trochu šmátrat, ono by se našlo, ono by se našlo i v případě našeho oblíbence Mirka i dalších. Jen není nikdo, kdo by pátral a potom - já se jim ani nedivím!

Nevím, jak to vnímáte vy, ale mně to přijde velmi veselé, když se dozvím, kolik kterému z těch VIP, hrozí roků v kriminále. Jen ten výsledek bývá hodně jiný nežli ten, který se očekává - tedy prokázání viny odsouzení a vykonání trestu v nápravném zařízení. Snad jediný politik byl dotlačen až za katr, a to exministr financí za ČSSD Svoboda. No a rozehraná partie je i s panem doktorem Ráthem, který si toho vcelku vyžral v porovnání s jinými také dost - už délka vazby, která převyšovala obvyklé doby a vůbec, v případech zabitých lidi třeba z havárií, po vazbě není ani pomyšlení  - no pravda zákon to pojímá trochu jinak, ale důvody by mohly přeci být. Taková Darinka, nebo Marián, či paní Deana - po těchto VIP osobnostech zůstali na silnici mrtví, ani jeden z nich nebyl odsouzen k nepodmíněnému trestu.

A tak když si přečtu takový nadpis, tak už jen mávám rukou a sám pro sebe si říkám ... jóóó´ to by musel být nějaký kmán, aby to vyfasoval ale ne tihle pánové! Snad si nemyslíte, že někdo někdy dostane do kriminálu Parkanovou, Vondru, Kalouska, pány poslance  rebely z ODS, odměněné postem za loajalitu, nebo snad paní Janičku, co dřela na Petříkovi jako kůň, ani Petřík sám ani nikdo další. Všichni jsou čistí - v podstatě čistější nežli ten křišťálový Gross, který se dal na víru. Inu to se to věří, když je peněženka naditá!

 

další článek si můžete přečíst .. zde

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 15.5.2014 14:05 | karma článku: 32,17 | přečteno: 1201x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69