Co znamená 101 poslanců v zástupu za sebou?!

Né, nedostali žádnou novou kořalku v poslanecké kantýně, ani se nerozdávají trafiky, to jen paní Němcová tak dlouho přemýšlela, až vymyslela tuto sněmovní taškařici, jak splnit Zemanův požadavek. Ti chudáci si stoupnou do zástupu a budou se postupně podepisovat do listiny která má prezentovat chuť vládnout společně s Němcovou v čele!

Jen jestli má vyřešeno kdo bude podepisovat první kdo druhý atd. Aby se jí tam ta jejich povedená partička neporvala, protože Kalousek bude chtít být jistě mezi prvními a pan kníže jistě také a nechat pozadu třeba pana doktora Bendu by bylo nemístné. Tak to bude oříšek, jestli to vzít podle titulů. První profesoři, druzí doktoři kandidáti věd,  … nojo  ale  zase chyba protože kam zařadit Karla ten má tituly aristokratické. Tak by měl jít první. Ale koho dát na poslední místo? Bude jej vůbec někdo chtít?!  Já vám lidi povím, to bude mít Mirka ještě makačku tohle vymyslet. Tedy ten Zemanův požadavek krásně odkryl co jsou schopni udělat pro svoje koryta, oni to jistě budou svalovat na něj, ale cestu si našli sami! A tak se těším na tuhle komedii, řekl bych, že bude mít víc pozornosti, nežli důvěra Rusnokově vládě. No a jestli ještě k tomu přijede ten den paní Němcová, oblečená jen do rybářské sítě a na koloběžce, tak bych se skoro vsadil, že může aspirovat na Princeznu Koloběžku, no a mohl by to natočit Zdeněk Troška. 

Jóó, za totáče stáli lidi fronty na banány a třiadvacet roků po revoluci stojí frontu na podpis, aby si udrželi koryta. To ani ti komunisti nehráli takový divadlo a skončili s větší grácií než tihle, když věděli že už o ně skoro nikdo nestojí! FUJ!

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 29.7.2013 16:25 | karma článku: 37,04 | přečteno: 1476x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69