Chvilka mediální slávy na gymplu v Třeboni.

Tak už mi to připadá jako čekání na druhou revoluci- alespoň stran médií to tak vyzní. Kdykoli pustím televizi slyším o studentech Třeboňského gymnázia a jejich protestu proti komunistce na postu školství a kultury kraje. Začíná to být i nechutné, protože někteří to chtějí dokonce táhnout tak daleko, že budou prý bivakovat před bydlištěm oné učitelky. Co za tím vším však je? Dnes v reportáži ČT24 to v podstatě zaznělo z úst učitele Rosochy, který tuto akci zorganizoval!

 

 

  

Projev studenta byl pak na stejné urovni jako by byl zkoušen u tabule z dějepisu a to, co bylo mimo něj, byla papouškovaná slova učitele.

Pan učitel na otázky odpovídal tak, že se údajně KSČM nedistancovala od minulých praktik (což není pravda a stačí se podívat na jejich stránky a omluvy najde) a potom z něj "vypadlo" že hrozí to, že budou gymnázia nahrazována učňovským školstvím. Což je v podstatě jádro onoho problému, který pan učitel má a zorganizoval si k tomu docela slušnou podporu studentů, kteří si užívají mediální pozornosti s evidentním nadšením. To, že psychicky deptají obyčejnou učitelku matematiky, jim evidentně nevadí. Prohlášení studenta o tom, že je KSČM extrémistickou stranou je nesmyslné, neboť jako taková by byla zrušena. Jenže to bylo opět jen naučené klišé které vypadá vyřčeno do televize mladým hochem určitě velmi dobře. Hoch bude nyní jistě vyhledáván děvčaty a bude u nich bezesporu úspěšný jak ten který je známy z televize! A tak si představují, abych odlehčil téma, jak onen učitel, nebo studenti, utíkají z operačího lůžka, protože představa, že je bude operovat komunista je pro ně naprosto nepřijatelná!

A mně jen nepadá, kdo to bude příště kdo se někomu znelíbí? Proč nemají větší obavu z toho, zda budou mít práci až dostudují, proč nemají obavu z toho, jestli budou schopni založit rodinu, získat byt, jestli je nebude pronásledovat exekutor, jak dlouho budou platit ze svého církvi na restituce, kdy půdjou do důchodu a jestli vůbec do něj půjdou? .. Ano máte pravdu o tom mladý člověk nepřemýšlí. V podstatě konkrétně tohle nezajímá ani jejich učitele Rosochu, jemu jde o jeho místo - co kdyby se z gymplu udělal učňák a on by přišel o práci ... co potom?

No a jejich petice? ....čítá asi 9400 podpisů (sice netuším jak může někdo protestovat proti Baborové ze zahraničí - jak sdělil pan Rosocha, nejspíš trpí také trochu komplexem velikášství, protože prohlásil cosi o tom, že petice běží po celém světě -- no nechme mu jeho EGO ať se jím ukájí)  je v poměru k jiným vcelku malicherné - např. petice proti rušení praktických škol má více jak 22 tisíc podpisů, petice proti přejmenování letiště v Praze Ruzyni na letiště Václava Havla má  27 500 podpisů a petice proti rušení nemocnic ještě daleko více.

Ještě bych rád upozornil na to, jaké jsou reakce na tuto "akci" ze strany lidí ... viz.

http://ceskobudejovicky.denik.cz/z-regionu/studenti-proti-kscm-chteji-stavkovat-jako-v-roce-1989-20121112.html

A co je na tom smutné - že se nikdo jedné ženské nezastane! Tak daleko jsme se dostali. Aniž si páni gymnazisti uvědomují, stali se stejnými kadrováky jako komunisti v době totality!

je na vás ke které petici se přidáte jestli k té která je honem na čarodejnice, nebo k té druhé:

http://www.petice24.com/podpora_mgr_vitezslave_baborove_radni_jihoceskeho_kraje_za_kscm

No a to se večer dozvíte, že mladý pár studentů loupil v benzínkách aby měli na maturák... nemá to s gympláky nic společného - jen snad "bláznivé a nerozvážné mládí"  až po pár letech se za to budou stydět. Dnes jsou kingové!

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 22.11.2012 15:29 | karma článku: 34,02 | přečteno: 1574x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69